2777
2789
عنوان

من همونی هستن که الان یک ساعتو نیمه دارم گریه میکنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
این بچه در آینده چی میشه؟ چقدر متکی و وابسته به این فکر کردی؟

باورت میشه به شدت مستقل هست ،

همیشه برای تربیتش با مشاور در ارتباط بودم و هستم ،از غذا خوردن های زیر یک سالگیش تا... رو خودش انجام میداده میریخت میپاشید روزی چند دست لباس خراب میشد ولی میذاشتم کشف کنه فقط

همیشه مورد تحسین دیگران هست از بس عاقل و خانم هست و‌مستقل و ...

من خودم روانیم فکر کنم باید دیگه از مشاور برای درمان و‌سلامت روان خودم کمک بگیرم🥵

خجالت بکش ...بند ناف را ببر بچه بزرگ میشه

در ظاهر یک مادر قدرتمند هستم که بچه مستقلی بار آوردم 

که همه فن حریف هست ولی در باطن نه 

این چیزیه که آزارم میده و چون تو نی نی سایت کسی منو نمیشناسه دارم حرف میزنم 

صرفا حرف میزنم که سبک بشم و از راهنمایی هاتون هم استفاده کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ظاهر یک مادر قدرتمند هستم که بچه مستقلی بار آوردم که همه فن حریف هست ولی در باطن نه این چیزیه که ...

سعی کن وابستگی خودتو کم کنی 

در کنارش محبت و عشق مادرانه داشته باشی 

چون ممکنه به مرور زمان این حس وابستگی و عدم تحمل به دخترت منتقل بشه

الحمدلله رب العالمین ...
دخترت توی مدرسه خودت محصله؟ خودش راضیه از این وضعیت؟؟؟؟

اره ولی از پیش دبستانی هرگز پیشم نمیومد 

دیدین بچه های معلما همیشه تو دفتر هستن 

اصلا برای اینکه با من کاری داشته باشه تو دفتر نیومد 

مثلا با پرورشی کار داشت یا... چرا ولی کلا ...

متوجه احساسات من شد چند روز پیش ،کلی باهام حرف زد گفت مامان سیصد تا دانش آموز تو مدرسه بدون مامانشون میان مهم اینه که بعدش ما تو خونه کنار همیم ،

گفت من هر روز تمام خاطرات رو برات تعریف میکنم اینجوری فکر میکنی همیشه کنار منی 🙃

میگه که این یه قسمتی از زندگی ماست باید بپذیریم،

اره ولی از پیش دبستانی هرگز پیشم نمیومد دیدین بچه های معلما همیشه تو دفتر هستن اصلا برای اینکه با من ...

دخترت خیلی عاقله🥰

نزار نقش تون عوض شه، بچه هایی که برای مامانشون مادری میکنن خیلی آسیب میبینن

اسی شما باید خیلی زودتر از اینها به فکر درمان ترومای ناشی از زایمان زودرس میبودیاینها همه نتیجه همون ...

یک سال اول بعد زایمان تحت نظر روانپزشک بودم

کسی نمیدونست فقط همسرم خیلی هم حمایتم کرد 

کلا میدونی افکار منفی دارم،

وسواس فکری دارم و فلوکستین هم مصرف میکنم خیلی وضعیتم بهتره 

الان مدتیه قطعش کرده بودم دوباره وسواسم شدت گرفت

شروع کردم دوباره ...

سزارین به علت پزشکی هفته ۳۱

یه جور گفتی نتونستم نه ماه نگه دارم فکر کردم رحم اجاره‌ایی بوده عزیزم خب پسر منم 33هفته سزارین شد مگه دست خودمون بود من مسمومیت بارداری شدم گناه کردم مگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

منم به دخترم خیلی وابستم

وقتی از شیر گرفتمش و این رابطه فیزیکی عاطفی تموم شد، اونقدری که من ناراحت بودم اون نبود

وقتی هم رفت مهد، اومدم بیرون توی ماشین سرمو گذاشتم روی فرمون های های گریه کردم

طبیعیه دیگه

بچه مونه

یه بخشی از کالبد و وجود ماست که جدا شده داره زندگی میکنه برای خودش

اسی شما باید خیلی زودتر از اینها به فکر درمان ترومای ناشی از زایمان زودرس میبودیاینها همه نتیجه همون ...

ترومای ناشی از زایمان زودرس چیه دیگه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

دخترت خیلی عاقله🥰نزار نقش تون عوض شه، بچه هایی که برای مامانشون مادری میکنن خیلی آسیب میبینن

نمیذارم اصلا متوجه قضیه بشه 

فقط یک بار براش گفتم چند روز پیش،پشیمون شدم از گفتنش،

خیلی عاقله حاصل تربیت خودمه،من هم اینجوری هستم بابام میگه همه کاره من تویی... بدون مشورت من کاری نمیکنن پدر مادرم،

ولی در برابر دخترم واقعا ضعیفم 

الان دو سه هفته است دیوونه شدم هی میگم که بره کلاس هفتم چیکار کنم ،

همسرم میگه چون همیشه کنارت بود فکر میکنی کار عجیب و سختی هست 

تو یک ماه اول عادت میکنی به این قضیه