2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 116 پست
اخ کاش میشد بمونی یه سال دیگه رتبت بد نبوده خداییازمون چی شرکت میکردی؟ولی دبیری نصف سال سرکار نیستی ...

نمیتونم یه سال دیگه بمونم چون محرومم باید دوسال دیگه کنکور بدگ

بد نبوده ولی همچین رتبه ای توی تجربی به هیچی نمیرسه حتما باید زیر ۱۰۰۰۰ بود

من کنکور ۷۷۰۰ بودبد دادم ولی نهاییام بالا بودن

اخ کاش میشد بمونی یه سال دیگه رتبت بد نبوده خداییازمون چی شرکت میکردی؟ولی دبیری نصف سال سرکار نیستی ...

نمیتونم یه سال دیگه بمونم چون محرومم باید دوسال دیگه کنکور بدگ

بد نبوده ولی همچین رتبه ای توی تجربی به هیچی نمیرسه حتما باید زیر ۱۰۰۰۰ بود

من کنکور ۷۷۰۰ بودبد دادم ولی نهاییام بالا بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینطوره ...داشتن روحیه حتی از درس خوندن هم مهم تره و خیلی جاها باید قید ریسک کردن رو بزنی اون ...

من چونکه تیزهوشان بودم این حی کمال طلبی از وجودم خارج نمیشه

هرچیزی دلشتم باشم احساس میکنم بدردنمیخوره

آره درست میفرمایید.ان شالله شماهم موفق باشید.به نظرم ایشان خیلی پای حرف بقیه نشستن یه جورایی حساس وو ...

مرسی عزیزم❤️همچنین🌹آره متاسفانه توی جامعه ما همینه یک عده از خدا بی خبر فقط میان بقیه رو بیچاره کنن،الان گیر دادن به حقوق ۱۵تومنی درصورتی که اینجور هم نیست وقتی بیشتر ادامه میدی کاملا میپیچونن...امیدوارم سطح فرهنگ بره بالاتر و کمتر دروغ بگن که روحیه یکی که اول زندگیش هست به هم نخوره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نمیتونم یه سال دیگه بمونم چون محرومم باید دوسال دیگه کنکور بدگبد نبوده ولی همچین رتبه ای توی تجربی ب ...

نهاییت رو چطور خوندی خوب دادی؟

میتونم بپرسم به نظرت ایراد مطالعاتیون کجا بود برای کنکور؟

من دوازدهمم 

و ساعت مطالعه اینا

من چونکه تیزهوشان بودم این حی کمال طلبی از وجودم خارج نمیشههرچیزی دلشتم باشم احساس میکنم بدردنمیخوره

من خودمم اینجورم متاسفانه حتی اگر بهترین رشته هم باشی حس ناکافی بودن میکنی😅ولی خب اینجوری هم نیست همین دبیری و شغل رسمی و تضمین شده با تعطیلی زیاد آرزوی خیلیاست...من فقط دانشجو پرستاری بودم ۸صبح تا حدود۱۳ میرفتم بیمارستان و حق نداشتم یک دقیقه بشینم اما دبیری اینجوره؟! سخت نگیر مطمئن باش بهترین ها نصیبت میشه❤️😘

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نهاییت رو چطور خوندی خوب دادی؟میتونم بپرسم به نظرت ایراد مطالعاتیون کجا بود برای کنکور؟من دوازدهمم و ...

عمومیا که فقط کتاب خوندم تخصصیا کلاسای کلاسبنو رفتم تیرنهاییشو ولی فقط جروشونو خوندم

مهمترین نکته واسه نهایی سوال زیاد حل کردنه

من مثلا ۸ و ۹ شب درس خوندنو تموم میکردم دیگه تا ۴ یا ۵ صبح فقط نمونه سوال میزدم مخصوصا شبه نهایی

ایراد مطالعاتی نداشتم مشکلات ریاد داشتم سرجلسه کنکور حالم بد شد قرار شد تیرو خوب بدم اونم جنگ شد

ساعت مطالعه هم اصلا خودمو مقید نمیکردم به ساعت خاصی طبق برنامه ماز میرفتم جلو و تا توان داشتم میخوندم

ولی هبچوقت مثل اینستا ساعت مطالعه ۱۶ ساعتی نداشتم

من خودمم اینجورم متاسفانه حتی اگر بهترین رشته هم باشی حس ناکافی بودن میکنی😅ولی خب اینجوری هم نیست ه ...

دقیقاهمینه

مثلا واسه همبن مصاحبه فرهنگیان من حتی یدونه مدرکم واسه ارائه نداشتم بعد که قبول شدم تا به امروزم فکر میکنم به اشتباهی شده من شانسی قبول شدم

توی ابنستا میگن نمیشهولی من پدربزرگم با دیپلم معدل سازی شده ۲۷ میگیره بازنشستس

همسرم دبیره، سال 30 اُم کارشه، با مدرک ارشد 30 تومن دریافتی داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘