2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پروم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعنوان کسی که هم با زن گرفتم هم مرد ، باید بگم که زن هیچی بهم یاد نداد و هرچی بلدم از اون سه جلسه ای ...

من اتفاقاً از مربی زن یاد گرفتم حتی جاده کوه و ییلاق و ترافیک و کلا جاهای خطرناک رفتیم بهم اعتماد به نفس میداد هیچ مشکلی نداشتم ولی مربی مرد برعکسش تو جای خلوت و زمین صاف انقد بهم استرس میداد میگفت تو بلد نیستی که جدول سوار شدم😂

بجای اینکه با شما هماهنگ کنن با همسرتون هماهنگ میکنن؟

خوب کردی گفتی نمیتونی باید از قبل با تو درمیون میذاشتن به شوهرتم بگو مردم کارو زندگی دارن باید از قبل با خودم‌هماهنگ‌میکردن از جواب منفی هم ناراحتی نداره تو باید ناراحت بشی که تو عمل انجام شده میخواستن قرارت بدن 

و اینکه کل ۱۲ جلسه رو شاید نتونم برم یکی دو بارشو شاید برن

بجای اینکه با شما هماهنگ کنن با همسرتون هماهنگ میکنن؟خوب کردی گفتی نمیتونی باید از قبل با تو درمیون ...

کلا آخه حرفم اینه دوست ندارم برم باید به فکر می‌بود آخه  با زن برمیداشت

من گواهیناممو گرفتم حوصله ندارم برم 11تا 1تو ماشین بچرخیم

حالا برات دوره میشه اگرم واردی کمکش کن بگیره فردا روزی شمام بارداری زایمان بچه داری داری اگر مریض بشی کمک بخوای اصلا اتفاق خوب برات بیفته جشنی کاری نیاز به کمک یا همکاری این خواهر شوهر یا هر کسی ممکنه داشته باشی غریبه که نیست یک عمر باهم رابطه دارید بهتره آدم مردم دار باشه دوساعت تو درس خوندم شما تاثیری نداره ولی اینکه خودت رو بگیری همکاری نکنی هم از چشم شوهرت میفتی هم خانواده همسر 

من اتفاقاً از مربی زن یاد گرفتم حتی جاده کوه و ییلاق و ترافیک و کلا جاهای خطرناک رفتیم بهم اعتماد به ...

چه جالب

تجربیات متفاوته 

مربی خانمی ک من داشتم عملا فقط میخواست زمان بگذره انگار 

توی همون سطح شهر دور میزدیم تک تک با همه هم سلام علیک میکرد بخدا یه بار ترمز کردم نیم ساعت با یکی خوش و بش کرد

اما با آقا برداشتم خیلییییی عالی بود

goftino.com/c/kM6btL