2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پروم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برات دوره میشه اگرم واردی کمکش کن بگیره فردا روزی شمام بارداری زایمان بچه داری داری اگر مریض بش ...

عزیزم این آدم برای من اندازه یک سوزن خوبی نکرده  تا چند ماه پیش که با مامانش مسافرت بود سر این من از کار بی کار شدم چون پدر شوهرم و برادر شوهرم یکماه تمام خونه من بودن هنوز چند هفته نشده باز این نمونه گواهینامه ثبت نام کرده تازه من یادمه مخاستم بردارم همین آدم گفت با زن برداره می مخاد باهات بیاد تو شهر غریب بعد خودش 

باز خوبه این لو داده که میخاد بره آموزش 

خواهرشوهر احمق من رفت آموزش دید و...یبارم به من نگفت بیا با هم بریم من بعدا از طرق دوستم شنیدم که رفته آموزش رانندگی

درصورتیکه من خیاطی میرفتم بهش گفتم توام بیا با هم بریم....

بعد اون قضیه اصن آدم حسابش نمیکنم

آهااااا پس فاصله سنیتونم زیادهاگه مربی خانم داره خب با خانم برداره نیاز به همراه نباشه

والادر حق من خوبی نکرده وگرنه جبران میکردم براش 

من مربی کرد برداشته بودم آنقدر تو گوش شوهرم خونده ک گفت با زن بردار بعد برگشت  طوری حرف زد انگار من زن خرابیم  که با مرد برداشتم رفتارش این بود بام 

خداروشکر فقط یک جلسه با مرد برداشتم اونم مامانم بردم همون بازم قبول شدم 

عزیزم این آدم برای من اندازه یک سوزن خوبی نکرده تا چند ماه پیش که با مامانش مسافرت بود سر این من از ...

خوب پس اگه خودش اینجور کرده کاری که عوض داره گله ندارها شمام نکن ولی لازم نیست دلیل اصلیش رو‌بگی بگو باشگاه ثبت نام کردم جایی کار دارم و..