2777
2789

آقایان دختری بوده که در قالب پارتنر شما بوده و شما ازش جدا شدید و بعدا متوجه شدید که اشتباه کردین؟

خواستین برگردین؟

چرا دیر شده بود؟

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

میرن دوراشونو میزنن میبینن بهتر پیدا نکردن بر میگردن سمت قبلی

😂اره ولی میخوام ببینم پسری بوده واقعا پشیمون بشه ولی دیر شده باشه

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین سوال رو من چند دقیقه پیش در رابطه با خودم پرسیدمآخرین تاپیکو ببینید

تاپیکت جالب بود ولی من منظورم بیشتر آدماییه که دیر فهمیدن اشتباه کردن

کیس شما که زود فهمیده و برگشته دنبال چی هستی عزیزم

اگه دوستش داری قبولش کن خواستگاریشو

تاپیکت جالب بود ولی من منظورم بیشتر آدماییه که دیر فهمیدن اشتباه کردنکیس شما که زود فهمیده و برگشته ...

دنبال این که اگه دوستم داشت به اندازه ی کافی نی موند و می جنگید تا شرایطو درست کنیم...نه که بگه مزاحم آینده ات نمی شم

بره و بعد بیاد

دنبال این که اگه دوستم داشت به اندازه ی کافی نی موند و می جنگید تا شرایطو درست کنیم...نه که بگه مزاح ...

نه اتفاقا کارش درست بوده

وقتی دنبال این حرفایی یعنی دوستش نداری

چون اگه داشتی الان از خوشحالی بال درمیاوردی دنبال منطق رفت و برگشتشم نبودی

منم اگه پسر بودم و یه دخترو دوست داشتم مانع خوشبختیش نمیشدم تنهایی برای درست کردن شرایط تلاش میکردم و بعد بهش برمیگشتم و اونو تو اذیت خودم شریک نمیکردم

من که دلم میخواد برگرده حتی بعداز۳ماه و اگه برگشت با آغوش باز ازش استقبال میکنم