2777
2789
عنوان

جاری دارا لطفا بیاید

301 بازدید | 28 پست

بچه ها من الان ۳۰ سالمه و بیست سالگی ازدواج کردم و اونجا بچه بودم با خانواده شوهرم خیلی با هم نزاع کردیم یا زیاد اهمیت دادم به حرفاشون و الان یک مشت خاطره نحس برام مونده...بعد میگم اگه به عقل الانم میبودم اینکار و نمیکردم اینکار میکردم یا کاش یکی بود قشنگ نصیحت خوب منو می‌کرد و عاقلانه تر و با سیاست تر رفتار میکردم،من تک عروسم فعلا اما برادرشوهر وقت ازدواجشه و دارن براش دنبال دختر میگردن لطفا بگید جاری دار شدم چه کنم چه نکنم،چه کارایی شما اوایل با جاری انجام دادید الان پشیمونید،لطفا برام بگید دوست ندارم ۵ سال دیگه از مهربونی بیخودی که دارم پشیمون بشم

و اینم بگم من خودم آدم بی آزاری هستم کسی بهم کاری نداشته باشه کاری بهش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا باهاش صمیمی نشو و هیچ وقت نه اجازه بده پشت کسی پیشت حرف بزنه ،نه تو حرف بزن

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

دوری و دوستی 

احترام بذار اما صمیمی نشو 

براش خواستن خرجی بکنند چیزی بخرن و....مقایسه با خودت نکن و اصلا نظر ندهد

سعی کن دیر بری وزودبرگردی منظورمو ازاین جمله گرفتی یعنی تا میتونی باشی ونباشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اینو بدون که بلاهایی که سر تو آوردن هیچ کدومشون رو سر جاریت نمیارن و بسیار متمدن و مهربان رفتار میکنن و تو نباید حرص بخوری از این رفتارها

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من الان گذشته شما زندگی میکنمیه نصیحت بکن چجوری باشم با اونا؟

خانواده شوهرت هر کار می‌کنند به یه ورت نباشه،به شوهرت نگو چون اونا همین و میخوان،چون شوهرت هر کار کنی طرف اونا رو میگیره،اما تو خودت با رفتارت اونکارشون رو جبران کن،زیاد بهشون بها نده چون جو میگیرتشون،خودت و خانواده ت و همیشه دست بالا بگیر همیشه

ببین حتما که اینجوری نیست که شما حساسیت زیاد به خرج دادی یا عاقل تر برخورد میکردی

بعضی خانواده ها هستن که آزارگر هستن متاسفانه من خودم همین شرایطو داشتم الانم همین فکر ترو دارم همین نظر خودمو

با جاری هام یک سلام یک خداحافظ و گاهی یکم تعریف های خانمانه 

اونقدر نمیجوشن منم نمیجوشم خیلی خوب و آداب دان یا مهربون نبودن هیچ کدوم

خدا کافی ست.

عزیزم جاری مثل باجناق میمونه فامیل در نمیتد دوست بمون اما دوری و دوستی 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

اینو بدون که بلاهایی که سر تو آوردن هیچ کدومشون رو سر جاریت نمیارن و بسیار متمدن و مهربان رفتار میکن ...

به نظر سیاستشون هست یا دیگه اینقدر به من بوکس زدن که دیگه خالی شدن😮‍💨