2777
2789
عنوان

جاری دارا لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 28 پست
ببین حتما که اینجوری نیست که شما حساسیت زیاد به خرج دادی یا عاقل تر برخورد میکردیبعضی خانواده ها هست ...

واقعا باید همینطور باشه،اما فک کنم خانواده های شوهرا کرم می ریزن که جاری ها به هم میپرن

به نظر سیاستشون هست یا دیگه اینقدر به من بوکس زدن که دیگه خالی شدن😮‍💨

نمیدونم کلا عروس اول پدرشو در میارن برا بعدیا میشن فرشته!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوری و دوستی احترام بذار اما صمیمی نشو براش خواستن خرجی بکنند چیزی بخرن و....مقایسه با خودت نکن و اص ...

برای من که کوفتم نگرفتن قطعا از اینکار ناراحت میشم😮‍💨

براش زیاد خوب نباش که یه موقع یه چیز ی که دلت شکست ازش دیدی ناراحت بشی فقط احترام همو داشته باشین واگه خوب بود برات درهمون حدجبران کن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من پاسخ خودم و به اون کاربر دادم بخونید در حد تجربه خودم،کلا مغرور باشی جرات ندارن بگن بالای چ ...

حتی اگه خوب باشن؟

خانواده نامزد من خیلی آدمای محترمین هیچ گونه بی احترامی ازشون ندیدم همیشه همه جا هوامو دارن

بهتره صمیمی باشم باهاشون؟یعنی مثل خودشدن باشم یا محل ندم؟

نمیدونم کلا عروس اول پدرشو در میارن برا بعدیا میشن فرشته!!

من عروس اولم اما اونا پدرم رو که نه بلکه تا هفت نسل من و در آوردن بدونید چیکار کردن خون به جگر شدم

حتی اگه خوب باشن؟خانواده نامزد من خیلی آدمای محترمین هیچ گونه بی احترامی ازشون ندیدم همیشه همه جا هو ...

نه اگر مهربون بودن تو هم مهربون باش،اما خودت و خانواده ات رو حفظ کن همیشه بالا ببر خودتون رو،زیاد خنده الکی و بی دلیل نکن یعنی سبک نباش

واقعا باید همینطور باشه،اما فک کنم خانواده های شوهرا کرم می ریزن که جاری ها به هم میپرن

یه وقتا آره یه وقتا نه 

یه وقتا به یکی بها میدن جلوی دیگران بد رفتار میکنن 

بعد اکثر آدمها هم بی ظرفیت و بی جنبه فکر میکنن باید به خودشون اجازه بدن باهات هر رفتاری بکنن

خدا کافی ست.
من الان گذشته شما زندگی میکنمیه نصیحت بکن چجوری باشم با اونا؟

از من نپرسیدین ولی چون منم گذشته ی دردناکی داشتم براتون توضیح میدم

همه حرفها رو شنیده نگیرین ممکنه مقصودشون همان بهم ریختن شما باشه

ذهنیتتون رو خیلی منفی نکنین که فکر کنین از روی خیر خواهی هست یه چیزی که میگن یا تجربشون بیشتره

سعی کنید قلق ها و مدل زندگی رو از خواهرشوهرتون بیاموزید اگر خوبه 

بهرحال اون در بطن خانوادست و حساسیت ها و آگاهیش بیشتره گاهی مشورت کنین باهاش اما زیاد نه

رابطتون رو گرم مودبانه و محترمانه نگه دارین اما با فاصله و چارچوبی که بدونن مخصوص شما و زندگیتونه بشناسونین

در مورد هیچ ایراد و ... خانوادگیشون صحبت نکنین بهرحال انسان اشتباه میکنن 

همیشه هم مشاوره برید چون زوایایی که شما بهش دقت نکردین رو براتون عیان میکنه چه بسا یه وقتا ایراد از خودمونم هست.

خدا کافی ست.