2777
2789
عنوان

در حال کاهش وزن در انتظار رسیدن به وزن ایده آل

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 15 پست
و نمیدونی چقدر بهت افتخار میکنم به اینکه در مقابل تمام نه گفتنها ایستادی جنگیدی و فعل خواستن رو عجیب ...

ممنونم ازت عزیزم🥺💚

خیلی‌ ذوق کردم با حرفات🥺💚

هیچکی به جز مربیم هیچوقت بهم امید نداده بود تا حالا🥲

همه یا مسخرم میکردن یا نا امیدم میکردن 

حرفات بی نهایت برام ارزشمندن🥺❤️❤️❤️❤️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ممنونم ازت عزیزم🥺💚خیلی‌ ذوق کردم با حرفات🥺💚هیچکی به جز مربیم هیچوقت بهم امید نداده بود تا حالا🥲 ...

عزیز دلم وقتی مربیت هست وقتی خودت هستی چه نیازی به بقیه هست من اونقدر برات ذوق کردم اونقدر برات خوشحال شدم که خدا میدونه کاش اینجا وویس داشت تا ذوق تو صدامو برات میزاشتم تا بهتر درک کنی چی میگم فوقالعاده ایی دختر همین طور ادامه بده منتظر اون روزیم که تگم کنی بگی به وزن هدف رسیدم اونوقت من از ته دلم خوشحال تر بشم 😍🥰🤩😘

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.