2777
2789
عنوان

دلتنگ خونه زندگیمم امان از قهر…

212 بازدید | 29 پست

با همسرم دعوام شد زد همه چیو شیکوند تهمت و فوش و فلان هزار چیز دیگه بیرونم کرد الان ده روز اومدم خونه بابا م بلاکمم کرده دریغ از ی زنگ دلتنگ خونمم دلتنگ ماشینم دلتنگ روزای عادی زندگیم خیلیم مغرور میدونم پا پیش نمیزاره ولی من اگ خودم برگردم ب راحتی عادت میکنه خیلی سخته برام دعا کنید زود تموم شه💔

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشینم برات خریده و اینجور میکنه

ادم خوبی نمیدونم چرا یدفعه روانی شد و هیچ احترامی باقی نذاشت

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

عزیزم نگران نباش انشاالله که خودش پا پیش میزاره

بعید میدونم خیلی چشم انتظارم

بزرگترا چیکاره ان پس چرا حرف نمیزنن تکلیفتونو روشن کنن

خودم ب پدرم گفتم فعلا کاری نکنه پدر مادر اونم ک میگن  پیرمون نمیزار دخالت کنیم

اگه بچه نداری برنگرد،من اشتباه کردم با یکی مثل اخلاقای شوهر تو الان با بچه مجبورم بسوزم و بسازم و به ...

نه بچه ندارم ولی برام سختهای کاش دوسش نداشتم ایکاش واسه زندگیم زحمت نمیکشیدم

ناراحت نشید لطفاحرفم به همه هسش تا وقتی ناز کش ندارید قهر نرید

عزیزم دیگ بیرونم  کرد چ باید میکردم همینجوری داشت میزدو میشکوند با اینکه میدونستم برمم سراغمو نمیکیره