2777
2789
عنوان

دلتنگ خونه زندگیمم امان از قهر…

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 29 پست
عزیزم الان هرچقدرم هم سختی بکشی بازم راحت تر از اینه که خودت رو کوچیک کنی رو برگردی، اگه دوستت داشته ...

اره مادرشم میگفت ساده برنگرد حرف بزنید مشکلتون حل کنید بعد  هیچ امیدی ندارم ک بیاد دنبالم ب مادرش گفته بود اگ برم دنبالش عادت میکنه خودش برگزده

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

به خدا توکل کن ذکر بگو امیدوار باش

ایمانم خیلی ضعیف شد سر نماز خوندنم دودل شدم برا دعا کن دوستم

زن هایـی که پای دویدنشان را شکستید دخترانی ب دنیا می اوردند ک پای پرواز دارند🕊️🫧در ارزوی مادر شدن👩‍🍼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مادرشم میگفت ساده برنگرد حرف بزنید مشکلتون حل کنید بعد هیچ امیدی ندارم ک بیاد دنبالم ب مادرش گف ...

سر چی دعوا کردید؟

اصلا برنگردی ها،  عادت میکنه هرروز جنگ راه بندازه

سر چی دعوا کردید؟اصلا برنگردی ها، عادت میکنه هرروز جنگ راه بندازه

باغ رفت ب من دروغ گفت میرماستخر شبام دیر میومد میرفت بسیج منم دوتا دوست بسیجیشو بلاک کردم دیگه کلا دیونه شد

باغ رفت ب من دروغ گفت میرماستخر شبام دیر میومد میرفت بسیج منم دوتا دوست بسیجیشو بلاک کردم دیگه کلا د ...

حق با شما بوده هم دروغ گفته هم دعوا راه میندازه، ولی کاش با زبون خوش باهاشون حرف میزدید

عزیزم به نظر منی که قهر کردم و طلاق گرفتم و الآنم ازدواج مجدد کردم میگم برگرد

خیلی بد میشه اینجوری هر روز تو سری خورش میشم میدونم حداقل باید ی زنگی چیزی بزنه بگه بیا یا نیا

حق با شما بوده هم دروغ گفته هم دعوا راه میندازه، ولی کاش با زبون خوش باهاشون حرف میزدید

حالیش نبود خواهر

خیلی بد میشه اینجوری هر روز تو سری خورش میشم میدونم حداقل باید ی زنگی چیزی بزنه بگه بیا یا نیا

بشین تا بیاد کسی که وضع مالیس خوبه برات ماشین خریده زن و دختر براش تو خیابونا پرن من شوهرم اس و پای بود جمعش کردن و طلاق 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
بشین تا بیاد کسی که وضع مالیس خوبه برات ماشین خریده زن و دختر براش تو خیابونا پرن من شوهرم اس و پای ...

عزیزم وضع مالیش معمولیه و اینک ماشینم با پول طلاهای خودم ک پس انداز کردم خرید همه چیم ک پول نیست حداقل باید بفهمم دوسم داره یا نه

عزیزم وضع مالیش معمولیه و اینک ماشینم با پول طلاهای خودم ک پس انداز کردم خرید همه چیم ک پول نیست حدا ...

حالا فکر کن ندارع میخای طلاق بگیری مثلا ! من طلاق گرفتم زندگی فقط اولی با اینکه شوهر دومم هم خوبه 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
حالا فکر کن ندارع میخای طلاق بگیری مثلا ! من طلاق گرفتم زندگی فقط اولی با اینکه شوهر دومم هم خوبه

نمیدونم والا دوس ندارم جدا شم از همین میترسم

عزیزم به نظر منی که قهر کردم و طلاق گرفتم و الآنم ازدواج مجدد کردم میگم برگرد

منی ک طلاق گرفتم و ازدواجم نکردم میگم برنگرد 

نمیشه ک نسخه زندگی خودمونو واسه بقبه بپیچیم

برگرده بی عزت میشه دیگ هیچ احترامی نداره شوهرش اشتباه کرده باید اشتباهشو بپذیره بعدشم عذر بخواد