2777
2789

خسته شدم،شوهرم بیکار و بیعار خوشم نمیاد ازش خیلی سرد و بی روحه خونمون،بچه هام اذیتم میکنن،دخترم رفته تو 4سال ولی میگه بزارم سر پات تکون بده تا بخوابم،میزارمش دیگ نمیاد پایین  حتی دوسه ساعت خواب باشه باید سرپا باشه از دیروز اینجور شده،پاهام سر شدن دیگه😭پسرم 8سالشه اونم خیلی اذیت میکنه بزور بهش املا میگم،لباسا پخش و پلا توخونه 😭

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مشکلت بچه ها نیستن،مشکل ناراحتی روحیته وگرنه بچه ها اذیت دارن دیگه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا میگید ادم ذوق ازدواجش کور میشه 😂😅

نه عزیزم همه ک مثل هم نیستن،همین کوچولوی من مدتیه اینجورشده

نزار رو پات بخوابه چ وضعه منم ۴سالشه خودش میره میخوابه محل نزار

این خودش میخابید ی مدت باز فاز نوزادی گرفته

اون تاپیکت رو بستی استغفار امام صادق بگو معجزه میکنه

ممنون عزیزم،قراره ان شائ الله هفته بعد بره سرکار ممنون از دعاهای همه شما خوبان💜💜