2777
2789
عنوان

میترسم مسخرم کنن

188 بازدید | 30 پست

کلاس دهمم معلممون گفت به انشا با اگر بنویسین و قراره فردا بخونیم،امکان تغییرش هم نیست چون تو کلاس انشا هامون رو گرفت ازمون،حس میکنم ر.یدم واقعا خیلی بد نوشتم میترسم برم بخونم بچه ها مسخرم کنن 

انسانم می‌نویسم میشه نظر واقعیتونو بگین

موضوع: اگر بال داشتم 

اگر بال داشتم دیگر نیاز نبود برای فتح قله اورست کتاب جغرافیا را ورق بزنم و پرواز می‌کردم و به آنجا می‌رفتم. تا به حال به خود گفته‌اید که در آسمان‌ها چه می‌گذرد؟شاید اگر بال داشتم می‌توانستم از چهارچوب خانه خارج شوم و پرواز کنم ماجراجویی جدیدی را آغاز کنم و جواب همه سوالاتی که در ذهنم است را دریافت کنم. با پرنده‌ها همسفر می‌شدم و بر فراز قله ها پرواز می‌کردم و از کوه‌ها و دشت‌ها جنگل‌ها گذر می‌کردند و به مکان‌هایی سفر می‌کردم که تاکنون هیچ انسانی نتوانست آنجا را کشف کند و دور دنیا را می‌گشتم

و در آخر شاید پرواز کردن در دنیای حقیقی غیر ممکن باشد اما هیچ چیز در ذهن و اندیشه انسان غیر ممکن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده chatgpt یدونه بنویسه اگه حس خیلی بد میشه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بیخیال دو روز دیگ هیچکی یادش نی چی خوندی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بده chatgpt یدونه بنویسه اگه حس خیلی بد میشه

میگم دبیر متوجه نمیشه؟تکراری نمیده؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿