2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

77 بازدید | 11 پست

راسته که میگن شرط سنی تا ۳۰ سال شده ؟

و اینکه باید چی بخونیم برای کنکور فرهنگیان 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

آره منم دیده بودم تا ۳۰ سال شده

واقعا 

مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساییده میشی

هوش تحلیلی

استاد قرائتی

درس ها مشخص دینی دهم و یازدهم

تمام درس های تخصصی رشته خودت

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نه تصویب نشد خداروشکر

تو گوگل نوشته بود ک منتظر امضای نمیدونم کین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساییده میشیهوش تحلیلیاستاد قرائتیدرس ها مشخص دینی دهم و یازدهمتمام درس های تخصصی رشته خودت

سوالات کنکور فرهنگیان دانلود کردم فقط دو تا چیز بود هوش و استعداد معلمی و تعلیم دینی فک کنم  ینی بقیه درسام هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالته

۲۴ سال قبل ثبت نام میکردم میتونستما دیر شد نشد دیگ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوالات کنکور فرهنگیان دانلود کردم فقط دو تا چیز بود هوش و استعداد معلمی و تعلیم دینی فک کنم ینی بقی ...

اره اونا هم حسابه تو کنکور جدا کنکورو معدل رو هم جمعا خساب میکنن لا اینا فقط دفترچه هاشون فرق داره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس