2777
2789

دوسدارم بدونم، وقتی می‌بینم حس خوبی میگیرم اگرچه خودم نازکش ندارم 😂

اولین باری که شوهرم آنفولانزا گرفت تب داشت من یجوری گریه میکردم که مادرشوهرم اینا اومدن خونمون 🤡 بعد گفتن این که چیزیش نیس! منم تا صبح بیدار بودم دسمال میزاشتم پیشونیش 🤡×2

جوونیه و جاهلیش دیگه...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این سوی چراغ هیچی منو امثال من میشیم دکترو پرستارو خدمتکار پارتنر گرامی میشه معیوب الحال اصلا انگار نه انگار 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

محل سگ نمیدن تازه میگن خبرش هی باید کارای اونم انجام بدیم🤣🤣

همین که کارای خودشونو و تو رو میکنن بگو خدایا شکرت 😔😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

هیچی،☹️تازه خودم پامیشم یرای خودم سوپ درست میکنم دمنوش درست میکنن اونام میشینن کارم میخورن،😂😂😂

سبب خیر میشی تازه 😂

باورت میشه من هنوزم برا شوهرم همینم؟ 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

میبرنمم دکتر ناز میکشن 😂

چی درخواست میکنی اون تایم 😂

همین که کارای خودشونو و تو رو میکنن بگو خدایا شکرت 😔😂

دوستم قبل اربیعن گفت بیا ببینمت میخوام برم کربلا سرما خوردگی داشت منم گرفتم مامانمو خواهرم ریدن بهم که از دوستت گرفتی دو هفته بعد خواهرم سرما خورد منم ازش گرفتم🤣🤣