الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خسته شدم ازاینکه پدرومادر ندارم ....دلم میخواد منم مثل همه هفته ای دوبار برم خونه مامانم ، برام غذا بپزن ، ب همه با افتخار بگم مامان من دست پختش خوبه ...خسته شدم از اینکه دائم باید خجالت بکشم بابت خانوادم ...😔
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آره،نمیتونم به هیچکس بگم شوهرم گاهی چه حرفای بدی بهم میزنه که قلبم میخواد بترکه،با خواهرام خیلی خوبم ولی هیچوقت نمیدونن چه روزهایی که از غصه گریه میکنم ،شوهرم آدم بدی نیست ولی همیشه میگم خدایا دردی که به قلبم میده رو به قلبش بده بدونه چه حس بدیه
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤