عروس_ترامپ مدیر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5582 عنوان وقتی یکیو از مدرسه اخراج میکنن سرنوشتش چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 19 پست یکی از همکلاسیام رو بچه ها میگن اخراج کردن، الان چی میشه؟ ترک تحصیل؟ خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱ 1404/07/15 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5582 چه زود اخراج شده همونو بگو، منم تعجب کردم بچه ها میگفتن خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
هوییییچ عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 799 همونو بگو، منم تعجب کردم بچه ها میگفتن چیکار کرده 😶 تاپیک های ترسناک تگم کنید 👺👽
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10210 این ترک تحصیل نکرده، اخراج شده فرقی نمیکنه 2 سال دیگه میره بزرگسالان انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5582 چیکار کرده 😶 خیلی بی انضباط بود، بار آخر که مدیر اومد گوششو پیچوند در اون حد خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
هوییییچ عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 799 خیلی بی انضباط بود، بار آخر که مدیر اومد گوششو پیچوند در اون حد آهامام بی انضباط داشتیم سال جدید ثبت نامشون نکردن تاپیک های ترسناک تگم کنید 👺👽