2777
2789

بچه ها پول دارم پس انداز و ماشینو خونه ولی احساس میکنم خیلی بدتیپم یا به بقیه نمیخورم حس میکنم از افسردگیه مثلا نمیدونم چه مدل لباسی بخرم یا چه کفشی حس میکنم خیلی افسرده بنظر میام و اینکه هیچکسم ندارم باهاش برم چیزی بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا ماهیانه ب من ی حقوقی بده بشم مدیر برنامه هات

اینقدر بدم میاد از این حرفا حتی به شوخی هم خودتو اینجوری تحقیر نکن هم به مخاطبت حس بد میدی هم خودتو کوچیک میکنی 

برو بالاشهر به مغازه شیک بگو واست استایل کنن

بالاشهرم خودم باورت میشه خجالت میکشم برم تو مغازه …مثلا اسم مدلارو میگه نمیدونم و هزارتا مدل داره نمیدونم چیو بپوشم حس میکنم مسخرم میکنن به خودشون بگم تیپ برام اوکی کن

چمیدونم بخدا خیلی غمگینم … فقط بخاطر افسردگی هست پنج سال از زندگیم عقب افتادم مثل جنازه بودم

پس لطفا قبل از هرکاری برو پیش تراپیست و مشاور 

با استایل و تیپ مسئله شما حل نمیشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بالاشهرم خودم باورت میشه خجالت میکشم برم تو مغازه …مثلا اسم مدلارو میگه نمیدونم و هزارتا مدل داره نم ...

اصلا هم مسخره نمیکنن خیلی هم خوشحال میشن 

برو بگو دوسه تا ست که از همه به روزتره واسم بیارین پرو کنم 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند