بچه ها پول دارم پس انداز و ماشینو خونه ولی احساس میکنم خیلی بدتیپم یا به بقیه نمیخورم حس میکنم از افسردگیه مثلا نمیدونم چه مدل لباسی بخرم یا چه کفشی حس میکنم خیلی افسرده بنظر میام و اینکه هیچکسم ندارم باهاش برم چیزی بگیرم
برای کسیکه دچارش نشده درکش سخته ولی بله مثل جنازه ها بودم از خودم تعریف نمیکنم اما به گفته دیگران واقعا چهره خوبی دارم اما اینقدر حتی ابروهامم نمیگیرم و لباسای قدیمیمو میپوشم زیباییم دیده نمیشه هفته پیش دختر عموم اومده بود گفت دخترای دیگه شبیه گوریلن خودشونو با ارایش خوشگل میکنن تو چرا اینجوری میکنی خیلی بهم بر خورد
به خودت بیا تو گذشته زندگی نکن ول کن بقیه روبرو دو سه دست لباس ست بخر کیف و کفش مناسبشون رو بخر وسای ...
مرررسیی عزیزمم که انرژی میدی من بخدا تعریف الکی از خودم نمیکنم همیشه نمونه بودم برای زیبایی تو جمع اینقدر جادو جنبل کردن برام اینقدر کثافتکاریو ازارو اذیت که الان شونه به موهام نمیزنم بخدا
برو اون کارایی که گفتم به زور هم شده انجام بده ببین چقدر زندگیت عوض میشهاصلا همین ادما وقتی ببینن ای ...
اونایی منو جادو کردن گور به گور شدن و مردن طلسماشون مونده باورت میشه خواستگار منو با جادو پروند و بردش به سمت دختر خواهرش ؟؟ قشنگ طلسم تو خونمون پیدا کردم یکیشون دوربین دفترم گرفت تو محل کارم کاغذ پرت کرده بود حرومی