2777
2789
عنوان

احساس میکنم از جامعه عقبم بااینکه پولدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هم مسخره نمیکنن خیلی هم خوشحال میشن برو بگو دوسه تا ست که از همه به روزتره واسم بیارین پرو کنم

نمیدونم بخدا خدا لعنت کنه کسایی زندگیمو نابود کردن اوج جوونی مثل روانیا شدم عرضه ندارم یه لباس درست بخرم 

۵ سال افسردگی داشتی و نمیتونستی زندگی کنی؟

برای کسیکه دچارش نشده درکش سخته ولی بله مثل جنازه ها بودم از خودم تعریف نمیکنم اما به گفته دیگران واقعا چهره خوبی دارم اما اینقدر حتی ابروهامم نمیگیرم و لباسای قدیمیمو میپوشم زیباییم دیده نمیشه هفته پیش دختر عموم اومده بود گفت دخترای دیگه شبیه گوریلن خودشونو با ارایش خوشگل میکنن تو چرا اینجوری میکنی خیلی بهم بر خورد 

نمیدونم بخدا خدا لعنت کنه کسایی زندگیمو نابود کردن اوج جوونی مثل روانیا شدم عرضه ندارم یه لباس درست ...

به خودت بیا تو گذشته زندگی نکن 

ول کن بقیه رو

برو دو سه دست لباس ست بخر کیف و کفش مناسبشون رو بخر 

وسایل ارایشی بخر

برو آرایشگاه ناخن و مژه بذار موهاتو رنگ کن شدینگ لب بزن اگه ابرهات خالیه فیبروز بزن  ببین چه هلویی میشی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
به خودت بیا تو گذشته زندگی نکن ول کن بقیه روبرو دو سه دست لباس ست بخر کیف و کفش مناسبشون رو بخر وسای ...

اخه گذشته نیست هنوزم عذاب میدن منو حتی تهدید به اسید پاشی 😔بهدا به مرگم راضیم 

به خودت بیا تو گذشته زندگی نکن ول کن بقیه روبرو دو سه دست لباس ست بخر کیف و کفش مناسبشون رو بخر وسای ...

مرررسیی عزیزمم که انرژی میدی من بخدا تعریف الکی از خودم نمیکنم همیشه نمونه بودم برای زیبایی تو جمع اینقدر جادو جنبل‌ کردن برام اینقدر کثافتکاریو ازارو اذیت که الان شونه به موهام نمیزنم بخدا 

مرررسیی عزیزمم که انرژی میدی من بخدا تعریف الکی از خودم نمیکنم همیشه نمونه بودم برای زیبایی تو جمع ا ...

برو اون کارایی که گفتم به زور هم شده انجام بده ببین چقدر زندگیت عوض میشه

اصلا همین ادما وقتی ببینن اینقدر تغییر کردی میفهمن اعتماد به نفست بالاست و دیگه سراغت نمیان

مرررسیی عزیزمم که انرژی میدی من بخدا تعریف الکی از خودم نمیکنم همیشه نمونه بودم برای زیبایی تو جمع ا ...

منم مثله توام عزیزم.ولی می‌دونم کسی به جز خودمون نمی‌تونیم به خودمون کمک کنیم

برو اون کارایی که گفتم به زور هم شده انجام بده ببین چقدر زندگیت عوض میشهاصلا همین ادما وقتی ببینن ای ...

اونایی منو جادو کردن گور به گور شدن و مردن طلسماشون مونده باورت میشه خواستگار منو با جادو پروند و بردش به سمت دختر خواهرش ؟؟ قشنگ طلسم تو خونمون پیدا کردم یکیشون دوربین دفترم گرفت تو محل کارم کاغذ پرت کرده بود حرومی 

اونایی منو جادو کردن گور به گور شدن و مردن طلسماشون مونده باورت میشه خواستگار منو با جادو پروند و بر ...

تو خونه و دفترت سوره بقره پخش کن هرچی طلسمه باطل میشه