2777
2789
عنوان

اخه به اینم میشه گفت مادر 😭😭😭

215 بازدید | 13 پست

چندین بار بهم گفت تو اگه دلت بزرگ بود خدا بهت بچه میداد

با اینکه هیچ بدی تو زندگیش نکردم بهش

همیشه احترام گذاشتم😭😭

ادم حالش از هرچی مادرشدن بهم میخوره 

اگه میخوام مثل این مادر بشم همون بهتر نشم 

😭😭

اصلا بچه دار شدن مگه به ایناست

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه دوست دارم بچه و خدا فعلا نمیدهاینجوری میگه😓😓

الهی دورت بگردم😭😭😭چقد دلت شکستس😔😔😔حرف زیاده وقتی خدا صلاح نمیبینه و نمیده ولی شنیدن این حرف از دهن مادرت تا مغز استخوان ادمو میسوزونه🫂😭خدا بزرگه عزیزم توکل کن بهش🫂🫀

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
وقتی میبینم مادرها چطور حامی بچه هاشونن قلبم میگیرههمین الان داشتم به خدا شکایت میکردم

منم 

شاید چمد تا تو زندگیم حامیم بود 

بیشتر وقتا نبود 

نمی‌خواستم بهش بگم کورتاژ کردم

ولی چون خونشون بودم خونریزی شدید افتادم رفتم بیمارستان فهمید

از اونموقع هم دوبار تو چت بهم پیام داد حجابتو درست کن خدا بهت بچه بده

بعد پاک کرد، نوتیفش اومده بود

اینم از امروز😓

الهی دورت بگردم😭😭😭چقد دلت شکستس😔😔😔حرف زیاده وقتی خدا صلاح نمیبینه و نمیده ولی شنیدن این حرف از ...

ممنونم عزیزم😓😓😓

چون مادرمه هیچی بهش نمیگم

ولی تا اخر باهاش حرف نزدم 

بی خیال من هنوز مامانم گیر میده به همه چی من که دور شدممنم یه سقط داشتم بعدش دیگه نشد تا ۴ سال مشکل ...

عزیزدلم😓

همسرتون درمان شد باردار شدید؟ 

عزیزدلم😓همسرتون درمان شد باردار شدید؟

اسی منم مثل شما بچه دار نمیشدم دختر خالم تازه زاییده بود بچش دستگاه بود من هروقت استرسی میشم یا خجالتی خندم میگیره اونروز استرسی بودم خندیدمم ولی خنده هستریک بود یهو مامانم برگشت گفت چرا انقدر حالا خوشحالی ک یعنی تو خوشحالی چون خودت بچه نداری بچه این رفت دستگاه یعنی انگار یپارچ اب جوش ریختن روم من اصلا اینجور ادمی نیستم اونم جلو همه جلو شوهرم واقعا دام شکست اونروز گریمم گرفته بود نمیخواستم اتو دست شوهرم بدم ک بعد سرکوفت بشه

اسی منم مثل شما بچه دار نمیشدم دختر خالم تازه زاییده بود بچش دستگاه بود من هروقت استرسی میشم یا خجال ...

خیلی درد داره 😢😢😢