بچه ها من 19 اسفند پریود شدم و فقط دو بار نزدیکی داشتم . یکی 26 اسفند و یکی 8 فروردین. که مطمئنم 8 فروردین حدود تخمک گذاریم بوده. از دیروز بی بی چک سریع مثبت شد و من امروز آزمایش دادم عدد بتام 63.9 بود. حالا به نظرتون این عدد کم نیست؟ البته دو روز بعد تکرارش میکنم ولی الان استرس گرفتم . ضمنا درد طرف چپ زیر شکم دارم و به پهلوم میزنه که انگار گرفته ول نمیکنه. به نظرتون حدود 13-14 روز بعد تخمک گذاری این عدد بتا نرماله؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم حتما 48 ساعت بعد همون ازمایشگاه قبلی تکرارش کن ان شاء ا... رشدش نرماله اما اگه خدای نکرده نرمال نبود با توجه به درد یک طرفه حواست به خارج رحمی باشه ان شاء ا... که بتای دومت هم نرماله و نگرانیت از بین میره
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ایشالا که برا منم همینطور باشه. من 4 سال اقدام بودم سقط هم داشتم . قرار بود فروردین عکس رنگی و آزمایشات ivf رو انجام بدم که خدا خواست طبیعی حامله شدم. خیلی نگرانم