2777
2789
عنوان

با وزن 100کیلو می‌خوام باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست
بعد همه بدنت جر میخوره پاره پوره میشی پر از ترک های پوستیعزیزم باور کن رژیم گرفتن سخت نیست یه رژیم د ...

رژیم برای وزن های دور و بر هشتاد خوبه  

وزن صد تو اوایل جوووونی  فکر کنم باید دنبال راه های دیگه باشن

من میگم  اول  بزاد  بعد بره جراحی  برداشتن  چربی و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشمامممم چطوری دقیقا

منم با وزن ۶۵ باردار شدم با وزن ۸۵ رفتم بیمارستان

۷۰ کیلو از بیمارستان اومدم بیرون 

پنج کیلو هم تو ده روز اومد پایین🤗

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خود به خود فکر نکنم با این وزن باردار بشی ولی اگه بشی هم زیاد وزن اضافه نمی کنیمن با وزن ۷۵ کیلو بار ...

وای مطمئنی؟ سی کیلو اضافه کردی همه شم موقع زایمان کم شده؟ غیر ممکنه بچه ت مگه چند کیلو بوده بچه فوقش چهارپنج کیلوعه مایعات اضافی هم باز ۲۵ کیلو نمیشن عمرا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

رژیم برای وزن های دور و بر هشتاد خوبه وزن صد تو اوایل جوووونی فکر کنم باید دنبال راه های دیگه باشن ...

نه اتفاقا تو جوونی چربی ها تازه اس سریع آب میشه رژیم بهترین راه حله 

وزن هر چقدر هم باشه با رژیم پایین میاد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بعد همه بدنت جر میخوره پاره پوره میشی پر از ترک های پوستیعزیزم باور کن رژیم گرفتن سخت نیست یه رژیم د ...

من چقد نوع حرف زدن شمارو دوس دارم

با اینک گاهی با حرفاتون مخالفم ولی لحنتون اون نیت خیرتون رو نشون میده، یعنی ی جوریه ک ب فکر طرفتون هستید واقعا🥰

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه اتفاقا تو جوونی چربی ها تازه اس سریع آب میشه رژیم بهترین را حله وزن هر چقدر هم باشه با رژیم پایین ...

عزیزم راجع ب کاهش سایز شکم راهکار تخصصی داری؟ مثلا حلقه موثره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اگرم کم کنم فوقش تا ۹۰میتونم کم کنم کمتر از این فکر نکنم

من ۱0۴ بودم از ۱۵ فروردین رفتم پیاده روی و قند مصنوعئ حذف کردم حالا ۸۵ کیلوم مطمئن باش اگه اراده کنی بیشتر هم کم میکنی

اگرم کم کنم فوقش تا ۹۰میتونم کم کنم کمتر از این فکر نکنم

نمیدونم چند سالته ولی خانمی رو میشناسم حدود ۵۰ سالشع و ۱۵ کیلو کم کرده بازم در حال ورزش و رژیم و تلاشه انقد خودتو دست کم نگیر

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

۳۰ کیلو اختلافچندقلو بودن؟

یک قلو بود ولی سی کیلو اضافه شد‌بعد از جراحی سزارین  کم شد

دکترم گفته  بود پر پرش  پنج کیلو وزن کم کنی

خیلی هم مسخره ام می کرد

می گفت اول جوووونی با یک بچه چه هیکلت را خراب کردی

شکم سومت چی بشی؟؟؟