apple_زمینی مدیر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13846 عنوان مجردم دکتر زنان گفت واکسن گارداسیل بزن | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست برای تنبلی تخمدان مراجعه کردم به متخصص زنان و نازایی گفت رابطه داریی گفتم مجردم گفت حتما واکسن گارداسیل زیگیل تناسلی بزن تا زیر ۲۵ سالی الان من تعجب کردم وقتی مجردم چرا باید واکسن زیگیل تناسلی بزنم ؟ 1404/07/15 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_هستدم عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2979 یه سوال اگه اینو بزنیم از زگیل و تبخال تناسلی جلوگیری میشه؟یعنی اگه با یکی ک زگیل و تبخال تناسلی داره ازدواج بکنیم نمیگیریم ازش؟ هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
هستی_هستدم عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2979 عزیز ربطی نداره همه باید بزنن پیشگیری هست خواهر منم مجرده و رابطه ای نداشته ولی رفت واکسنش گرفت زد عزیزم اگه با یکی ک زگیل و تبخال تناسلی داره ازدواج کنیم واکسن بزنیم از نمیگیریم دیگه؟ هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
ehsanfroxe عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 2723 با این چیزهایی که شماها گفتید چه دختر چه پسر بهتره این واکسن نزنن 😐 کاربر اقام
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 عزیزم اگه با یکی ک زگیل و تبخال تناسلی داره ازدواج کنیم واکسن بزنیم از نمیگیریم دیگه؟ واکنس بزنی نه اینکه نگیری اصلا مثلا احتمال گرفتن ۱۰۰ باشه احتمال اینکه بگیری خیلی میاد پایین ولی کسی که داره همش باهاش رابطه داشته باشی نمیدونم بنظرم از یک دکتر بپرس لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
apple_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13846 دکتر بخاطر بعد ها میگ اینقدر رابطه پرخطر دارن اکثر اقایون ک حتی خودت پاک و سالمم باشی ازدواج کنی خ ... خدا لعنت کنه این مردا رو 🥲حالا همچین مردایی میاد دختر پاکی که رابطه نداشته واسه ازدواج انتخاب میکننبه نظرت خودم واکسن بزنم یا در آینده قبل ازدواجم به اون اقا بگم بره تست بده ؟ تا مطمئن نشدم باهاش ازدواج نکنم وای جامعه چقدر خراب شده💔
apple_زمینی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13846 یه سوال اگه اینو بزنیم از زگیل و تبخال تناسلی جلوگیری میشه؟یعنی اگه با یکی ک زگیل و تبخال تناسلی دار ... احتمال گرفتنت کمتره