2777
2789
عنوان

مجردم دکتر زنان گفت واکسن گارداسیل بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست
وای یا خدا خطرناکه ؟ بزنم یا نزنم ؟

نمیدونم عزیزم منم مجردم نزدم ولی یکی از اقوام از وقتی زده البته مجرد اونم ولی کلا میگ بیحالم و  کسلم دختر ورزشکاره ولی الان دیگ میگ توان ندارم واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط فقط سوال پرسیدم ببین برای خواهرش عوارض داشته یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر اخه از وقتی زده میگه اینجوری شدم کلا ادم پر انرژی ورزشکاریه ولی الان ن انرژی داره ن توان ...

بنده خدا چه بد کاش به دکتر مراجعه میکرد یا ازمایش کلی میداد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
رعایت کنی هیچی نمیشه اینا برا بازار خودشون میگن فکر کنم گرون هم باشه درسته؟؟

قیمت دقیق نمیدونم 

اما شنیدم خانمای نینی سایت میگن خارجیش گرونه 

منم خدابیی دختر خوبیم اصلا دوست پسر و رابطه نداشتم 

اما میگن مثل اینکه از لیزر و استخر هم انتقال پیدا میکنه و فقط رابطه نیست 😰

آره اصلا بد بیاری اورد منم بهش گفتم برو دکتر نفهمیدم دیگ چیکار کرد شایدم ب هرکسی نمیسازه عوارض بده

شاید 

همه واکسنا که عوارض دارن 

ولی نه انقدر شدید خودشو نشون بده 

قیمت دقیق نمیدونم اما شنیدم خانمای نینی سایت میگن خارجیش گرونه منم خدابیی دختر خوبیم اصلا دوست پسر و ...

نمیدونم ولا چ تصمیمی داری ولی خوب تحقیق کن ما از واکسن خاطره خوبی نداریم 

قیمت دقیق نمیدونم اما شنیدم خانمای نینی سایت میگن خارجیش گرونه منم خدابیی دختر خوبیم اصلا دوست پسر و ...

دکتر بخاطر بعد ها میگ اینقدر رابطه پرخطر دارن  اکثر اقایون  ک حتی خودت پاک و سالمم باشی ازدواج کنی خدای نکرده اگ همسر درگیر باشه خانم ازش نگیره واسه پیشگیری بیشتر گفته 

اره اخه این واکسن ممکن عوارض بده تو بدن هرکسی متفاوته یکی اوکی باشه یکی عوارض داشته باشه

یه بلاگری حالا خیلی هم معروف شاید نباشه ولی چند ماه قبل زده بود بعد سرطان گرفت نمی‌دونم ربط داشتن یا نه 

شاید همه واکسنا که عوارض دارن ولی نه انقدر شدید خودشو نشون بده

چمیدونم والا اخه گف قبلش چکاب کامل داده بود سالم بود همیشه فشارش نرمال رو ۱۲ بود از وقتی واکسن زده فشار روی ۱۴ حتی ۱۹ رفته و اصلا بیحال و ریزش مو و سردرد واقعا نمیدونم 

چمیدونم والا اخه گف قبلش چکاب کامل داده بود سالم بود همیشه فشارش نرمال رو ۱۲ بود از وقتی واکسن زده ف ...

بنده خدا بگو بره دکتر