2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری متوجه منظورتون نمیشم 

اما با هر دین و ملیتی انسانیت و شرافت مهمه گل 

مگه همه انسان ها خارج کشور ما یا ادیان دیگه 

چکار میکنن؟ 

اتفاقا کشورهای پیشرفته از نظر علمی انسانیت و تمدن داریم زیاد

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

با خدا باش و پادشاهي كن/ بي خدا باش و هر چه خواهي كنراه خدا رو برو تا هم خير دنيا رو ببيني هم اخرت ر ...

بین دختری ک ب حجاب اهمیت میده تن ب رابطه نامشروع با نامحرم نمیده با دختری ک هیچکدوم اینارو نداره کدوم تو مسیر الهی هستن؟قطعا میگی اولی...ولی دومی ب مراتب خوشبختره...ی نگاهی ب دوربرت بندازی میفهمی

بین دختری ک ب حجاب اهمیت میده تن ب رابطه نامشروع با نامحرم نمیده با دختری ک هیچکدوم اینارو نداره کدو ...

اصلا دومي خوشبختر نيست. 

اگرم خوشبختي ميبيني(كه قطعا نيست)فقط يك ظاهر گول زنندس. براي يك دنياي فانيه. 

خودشو گول بزنه. خدا رو كه نميتونه گول بزنه. 

قطعا قطعا قطعا كسي كه از چارچوب شرع خارج بشه خوشبخت نيست. به هيچ عنوان

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منظورم اینه آخرش ک میرم جهنمحداقل محدودیت تو این دنیا نداشتم

شما خودتون برای خودتون محدودیت ایجاد می کنین 

هر چند هنوز متوجه منظورتون نشدم 

تو همین کشور میشه پیشرفت داشت 

وزیر راه و شهرسازی الان خانم هستن و امثالهم

تو این دنیا موفق اون دنیا خدا میدونه 

بستگی به خود انسان داره چه دغدغه هایی داره تو این دنیا 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اصلا دومي خوشبختر نيست. اگرم خوشبختي ميبيني(كه قطعا نيست)فقط يك ظاهر گول زنندس. براي يك دنياي فانيه. ...

باید حتما خدا بیاد بگه اون بهتره؟

مطمئنم خدا هم اونو بیشتر دوس داره

اینو میشه از داشته هاش و زندگی و رفاهش فهمید..

من متوجه شدم دیگه خود خدا هم خیلی از آیات و احادیث رو قبول نداره..شاید مطابق نیاز روز منسوخ شدن

باید حتما خدا بیاد بگه اون بهتره؟مطمئنم خدا هم اونو بیشتر دوس دارهاینو میشه از داشته هاش و زندگی و ر ...

اگه قران خونده باشي. تفسير خونده باشي متوجه ميشي. يكسري افراد خدا بهشون اين دنيا هرچي ميخواد ميده. تا سرگرم بشن. ولي اون دنيا ديگه خبري نيست. (دقيق جملش رو يادم نيست. تو اين مايه ها بود. ميتوني بري الان سرچ كني و بخوني). 

پس خدا همون خداست. قوانين الهي هم همونه. با تغير دوره و زمونه هم تغير نميكنه

اگه قران خونده باشي. تفسير خونده باشي متوجه ميشي. يكسري افراد خدا بهشون اين دنيا هرچي ميخواد ميده. ت ...

چ بسا همینا با امکانات و رفاهی ک دارن برن بهشت اون معتقد بدبخت بخاطر نداری کافر بشه و ملحق ب جهنم‌..

من ک دارم ب همه چی بی اعتقاد میشم

الکی دلخوش کردیم ب این آیه ها

وقتی اونی ک خلقت کرده.خالقته. بهت بهایی نده و براش مهم نباشی دیگه اعتقاد چی کشک چی

چ بسا همینا با امکانات و رفاهی ک دارن برن بهشت اون معتقد بدبخت بخاطر نداری کافر بشه و ملحق ب جهنم‌.. ...

حالا من هرچي بگم شما يه چي ميگي. چون خودتم داري ميگي بي اعتقاد داري ميشي. 

ولي بدون اصلا اينطور كه ميگي نيست. تمام. 

به اين حديث هم خيلي توجه كن كه ميگه:نگه داشتن دين در اخرالزمان مانند نگه داشتن اتش در دست است. 

مواظب خودت باش