2777
2789

یه دبیر باید روزی ۶ ساعت کار کنه

ولی کلاسا ۸ صبح شروع میشه 

و ۸ تا ۱۲ و نیم 

کمتر از ۶ ساعته🤦🏼‍♀

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

به جای فکر به معلم بدبخت با ۱۴ میلیون حقوق و ۴۰ دانش آموز

به فکر بابک زنجانی و وزیر سابق صنعت و کشاوزری و دبش و خاوری و شهرام جزایری و رشوه های شهرداری و گمرک باشی بهتره بنظرم

دعا کنید برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای فکر به معلم بدبخت با ۱۴ میلیون حقوق و ۴۰ دانش آموزبه فکر بابک زنجانی و وزیر سابق صنعت و کشاوز ...

خودم دبیر 

فکر خودمم!

اونا ب من چه 

خودشون میدونن و خداشون

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
خاک تو سر مملکتی که تو دبیر باشیهمین میشه

خاک تو سر تو که پدر مادر بالا سرت نبوده شعور و شخصیت بهت بده

خودم دبیر فکر خودمم!اونا ب من چه خودشون میدونن و خداشون

حالا اون به کنار 

من همیشه فکر میکنم دبیر ریاضی و دبیر ورزش چطور حقوقش یکیه

بعد نصف ساعتای دبیر ورزش در هفته رو میدن به ریاضی 😑

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

😂😂😂😂😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همینو بگو ملت چقدر کوته بین هستند

از کی تا حالا فکر حلال حروم بودن پولی که در میارم شده کوته بینی؟