خسته میشن بخدا از اینکه خونرو تمیز میکنم یکساعت بعد انگار ن انگار از کله زدن با بچه از اینهمه حمالی بی پاداش واقعا خسته میشم کم میارم از اونورم اذیتای بچه تربیتش روانم بهم ریخته موهام سفید شده پوستم داغون شده انقد حرص میخورم کاش یه قرصی بود میخوردم بیخیال بیخیال میشدم دارم نابود میشم
بعد فکرشو کن بعد همه این کارا شوهرت بیاد صدتا حرف نامربوطم بهت بزنه،آدم بمیره هم کمشه بخدا
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
زندگی اکثر مون همینه عزیزم کار خونه و سر کله با بچه هامن تازه شاغلم بودم کنار خونه بیشتر اذیت میشدم ...
اره قشنگیای خودشم داره منم هرروز اینجور نیستم ولی اکثرا همینه اینهمه فشار اقتصادی و مملکت اینهمه فشار زندگی هرروز با سردرد میخوابم و بیدار میشم داغون شدم دیگه اون قشنگی هم دیگه اونطور که باید به چشمم نمیاذ
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بچه رفته شامپو رو ریخته،حالا کار ندارم که میگه چرا حواست نبود،صدتا چیز دیگه هم میگه دنبالش،الان باردارم برگشته میگه پاشو خونتون تمیز کن،همه بچه میارن کاراشونم میکنن 😞خیلی دلم شکست،من اگه بدحال نبودم نمیذاشتم کارام بمونه که یکی مثل تو لیچار بارم کنه
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه رفته شامپو رو ریخته،حالا کار ندارم که میگه چرا حواست نبود،صدتا چیز دیگه هم میگه دنبالش،الان بارد ...
هیچی حالیشون نیست واقعا میدونم چی میگی اتفاقا هر چی بیشتر کار میکنی میگن خب میتونه یبار نکنی اینطور میکنن اگه ما هم مث خیلی زنای دیگه میفتادیم و ناله میکردیم این حال و روزمون نبود