2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

میخوام دوباره کنکور بدم 

رشته انسانی 

هدفم اینه رتبه دوم رقمی یا دیگه نهایتا زیر ۳۰۰ بشم 

اما همش تو گوشی ام 

روزی ۷ یا ۸ ساعت 

یوتیوب تلگرامم یا با دوستام حرف میزنم 

به نظرتون چیکار کنم ؟ 

گوشیمو بذارم کنار یه دکمه ای بردارم ؟

نگین کنترل کن واقعا نمیتونم 

تا این سن رسیدم نزدیک ۲۴ ام یاد نگرفتم پس دیگه نمیتونم 

گفتم ممنون میشم کمکم کنین

ساعت مشخصی رو برای مطالعه معلوم کن مثلا بگو باید روزی ۱۱ ساعت بخونم...بعدش از کرنومتر استفاده کن ،حالت رقابت به وجود میاد و مجبور میشی بخونی

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

میخوام دوباره کنکور بدم رشته انسانی هدفم اینه رتبه دوم رقمی یا دیگه نهایتا زیر ۳۰۰ بشم اما همش تو گو ...

به قول خودت هرچیزی که آدم عادت کنه همون میشه

اگر یه هفته بدون گوشی عادت کنی دیگه عادت کردی .

گوشیتو بده به مادر یا پدرت و بگو بهت ندن 

و یکم به خودت بیا تا آخر عمرت میخای همینجوری بمونی؟

.

میخوام دوباره کنکور بدم رشته انسانی هدفم اینه رتبه دوم رقمی یا دیگه نهایتا زیر ۳۰۰ بشم اما همش تو گو ...

سوشال مدیا هر چی داری حذف کن هر چیییییی 

اخبار کنکور یا اگح به گوشی نیاز داشتی گوشی پدر یا مادرت ببین 

بذار کنار همین 

ساعت مشخصی رو برای مطالعه معلوم کن مثلا بگو باید روزی ۱۱ ساعت بخونم...بعدش از کرنومتر استفاده کن ،حا ...

اصلا روم تاثیر نداره همش رو گوشی ام 

بنظرتون چیکار کنم با این گوشی؟😭

من گوشی خودمو خاموش کردم نزدیک دوسال و از گوشی مامانم استفاده کردم برا ارتباط با مشاورم

سوشال مدیا هر چی داری حذف کن هر چیییییی اخبار کنکور یا اگح به گوشی نیاز داشتی گوشی پدر یا مادرت ببین ...

گوشی رو کامل بذارم کنار یه دکمه ای بخرم؟

نمیتونم کنترل کنم واقعا

من گوشی خودمو خاموش کردم نزدیک دوسال و از گوشی مامانم استفاده کردم برا ارتباط با مشاورم

با دوست هاتون ارتباط نداشتین؟

ما ارتباطمون خیلی زیاده چیکار کنم 

چی بگم بهشون