2777
2789

منم باردای دومم شد دوقلو امان از دست ادما از بس که بهم گفتن کلا حالم بد بود دوران بارداری  کسی هم که نداشتم بهم اب بده، زودم دنیا اومدن هیچ خودم هم مسمومیت قبل بارداری وهم بعد بارداری گرفتم که هیچ هم خودم بستری بوده هم بچه هام کسی هم نداشتم فقط یه خواهر اینام هیچ خودم تنا بزرگشون کردم  تا شدن پونزده ماهه اخی بمیرم برابچم که چه زجری کشید از بس که گفتن به بچه هام نظرشون زدن تومور توکلیه اش در اومد شیمی درمانی شد حالا خدارو شکر بهتره اما دیگه باهم نمیسازن کلا دعوا ویکنن باهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینستاگرام ن نی نی سایت باور کن همه دروغ هستن الان همه به من میگن اخی کاش بچه اولت پسر میشد پشت شو ...

وای چ حرفا من نی نی سابتو اینجوری نمبشناختم البته خیلیا اینجامیان از فرهنگای محتلف چون سایت دردسترسیه نسبت ب تلگرام واینستا نباید با طرز فکر هر فرهنگ و ادمی زندگی خودتونو مقایسه کنید

به خدا تو همین نی نی سایت آدمو افسرده میکنن خیلی دوست دارم نیام نی نی سایت ولی از بیکاری میام یه حرف ...

ملت هرچی میخوان بگن ،بگن، من خودم همیشه دوست داشتم چهارتا بچه داشته باشه ولی فقط یکی دارم قصد دارم برای دومی که فهمیدم فیبروم دارم باید جراحی کنم بعدش هم که معلوم نیست بشه یا نه 

اصل دل خود ادمه، اینجا روشن فکری ک نمی‌فهمه زیاده 

خودت ک می‌دونی میتونی و مالی و روحی میتونی پس مهم نباشه

والا بخدا چه فرقی داره بچه اول چی بشه

اتفاقا من خودم بچه اولم شوهرمم بچه اول شوهرم منو میدید هی میگف کاش منم بچه اولم دختر باشه انقد براخانوادت دل میسوزونی من جیکار میکنم براشون

من دوستم بارداری دوم سه قلو داره دوتا پسر یه دختر یه دخترم از قبل داره بخاطر کلومیفن و امپول

اون‌چ رحمش هات بوده😂منم زنعموم چنددوره کلومیفن خورد و یه سری کارای سنتی ۳ قلو شد ۲تادختر یه پسر الان دختراش باردارن