2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ولش کن من دیگه خسته شدم الان ۷ ماه دارم واقعا اذیت شدم دیگه با خدا که نمیشه جنگید

عزیزم سخت نگیر الان یادم اومد شما دیگه سخت نگیر دوماه دیگه دخترت میاد بغلت اینقده آروم میشی که خودت هم باورت نمیشه

خوبه خودم برم بخرم بخورم اگه آمپول نزنم طوریه؟

والا ببین من توصیه ای نمیکنم ولی خوب ب جاریم‌و دوستمم گفتم‌کلومیفن بخورن‌اینا سرخود از روز ۵پریودی ۵روز خوردن آمپولم‌نزدن‌الان جفتشون دوقلو دخترپسر دارن شماام‌اگ‌امتحان کردی بهم خبر بده ب رزومه ام‌اصافه کنم😂

عزیزم سخت نگیر الان یادم اومد شما دیگه سخت نگیر دوماه دیگه دخترت میاد بغلت اینقده آروم میشی که خودت ...

ایشالله ک همینطوره شمام به سلامت زایمان کنی ۳ تا بچه ام اصلا عجیب و غریب و زیاد نیست واقعا بهش فکر نکن

ایشالله ک همینطوره شمام به سلامت زایمان کنی ۳ تا بچه ام اصلا عجیب و غریب و زیاد نیست واقعا بهش فکر ن ...

به خدا تو همین نی نی سایت آدمو افسرده میکنن خیلی دوست دارم نیام نی نی سایت ولی از بیکاری میام یه حرفایی میزنن وای سه تا بچه اله بله بی فرهنگیه سخته که کلا افسرده میشم 

به خدا تو همین نی نی سایت آدمو افسرده میکنن خیلی دوست دارم نیام نی نی سایت ولی از بیکاری میام یه حرف ...

ن اینستاگرام ن نی نی سایت باور کن همه دروغ هستن الان همه به من میگن اخی کاش بچه اولت پسر میشد پشت شوهرت گرم میشد اینقدر حرفای چرند میزنن که فقط خود ادم افسرده شه همین 

چجوری کنار میاین بچه داری سخت نیست

بزرگ شدن  خیلی خیلی سختم تا 4 سالگی دخترم ده ساله پسرام 8 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
والا ببین من توصیه ای نمیکنم ولی خوب ب جاریم‌و دوستمم گفتم‌کلومیفن بخورن‌اینا سرخود از روز ۵پریودی ۵ ...

مرسی😂😍

لتروزول بهتره یا کلومیفن؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍