2777
2789

من ۲۸ سالمه طرفم ۳۰، هنوزم نمیدونم رابطه مون به جایی میرسه یا نه ۶ ماهه همو میشناسیم ولی دو ماه هم کات بودیم بعدش برگشت اونایی که ازدواج کردن چطوری هدف رابطه تونو تعیین کردین من دقیق باید چه حرفی به طرفم بزنم

خیلی واضح بپرس هدفت برای این آشنایی در نهایت چیه؟ اگه گفت اردواج نیست وقتتو تلف نکن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیما بپرس هدف شما ازین رابطه چیه.بعد ببین اون چی میگه.بعد بهش بگو من اهل رابطه های بی هدف و واسه خوشگذرانی و باری به هر جهت نیستم.لطفا بگو اگر هدفت ازدواج نیست وقت همو بیخودی تلف نکنیم.

عزیزم زندگی کم رویی و رودر وایسی بر نمیداره.محکم باش و خیلی قاطع حرفتو بهش بزن

اصلا نیاز به گفتن چیزی عجیبی نیست همون چیزی که واقعا میخوای با لحن اروم اما جدی بگو.تعارف که نداری منم هم سن توام الان دیگه سن ما سن بچه بازی و وقت گذرونی که نیست باید بدونی چی میخوای از رابطت و واضح بگیش

ما آشنا که شدیم من برای خودم زمان 6 ماهه تعیین کرده بودم 

فروردین آشنا شده بودیم به خودم گفتم اگه تا شهریور پیشنهاد منجر به ازدواج شد که هیچ نشد کات

اواسط اردیبهشت بهم پیشنهاد ازدواج داد

خرداد با مامانش رفتیم بیرون

آخر خرداد بله برون

آخر تیر عقد کردیم

و تمام

نظر من اینه مردی که موقعیت ازدواج داره (شغل، توانایی تهیه مسکن) واقعا لزومی نداره آشنایی طولانی مدتی باهاش سپری کرد 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خیلیاگفتن مستقیم ازطرفت بپرس هدفش ازرابطه چیه،آخه بدبختی اینجاست بعضیااینقدردروغگووفاسدن هزارجوروعده بهت میدن نقاب آدم خوباروبه چهره میزنن بعدکه وابستت کردن وکلادوراشونوزدن به این نتیجه میرسن ومیگن وای توخیلی خوبی من لیاقت این همه خوب بودنتوندارم،پس حواستوکامل جمع کن به شدت روخط قرمزات متعهدباش وهرجاکه دیدی طرفت حرفش به عملش نمیخونه درجاببوسش بزارش کنار

ببین شما هدف رابطه رو بگی دوستی بی هدف میگه بله بله منم همینم 

اگه بگی هدفم ازدواجه میگه بلههههه بله صددرصد 

من همون اول وقتی بهم پیشنهاددادگفتم کی اینجاخواستگاری میکنه؟ خانواده دارم تشریف ببر به اونابگو بعد آشنا میشیم

سه روز بعد اومدن پیش خانوادم 

کسی که واقعا بخواد اینکارو میکنه  وگرنه فقط پیچونده 

همگی حواستون باشه ازماگفتن