2777
2789
عنوان

شوهرم و پسر خالش

890 بازدید | 40 پست

دوست های جون جونی ان

خیلییی شوخی جنسی دارن با هم(میدونم اشتباهه ولی دیگ از بچگی با هم بزرگ شدن جدا کردنشون سخته)) 

شوهرم و اون یارو حتی شوخی با زن های همو هم دارم

مثلا منو تو یه عروسی دیده پسر خالش ب شوهرم گفته اون دوست دختر منه(ینی در این حد بی غیرت و راحتن) شوهرمم گفته منم مخ اون لباس طوسیه رو میزنم(زن پسر خالش رو گفته میگ پسر خالمم خندیده)  

پسر خالش خیلیییی آدم پاکیه بارهااا باهلش رفتیم بیرون اصلااا چیزی ازش ندیدم راستش 

نمیدونم این اخلاق گوهشون چیه 

من دیروز ب شوهرم گفتم اینسری چون چند ماه از این حرفای چرتتون گذشته چیزی نمیگم

ولی خدا کنه یه بار دیگ از این غلطا کنی خودم آبروتو میبرم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

بیشعورن دیگه

فک کردن هنوز زمان دختربازیشونه

ولی بگو دیگه زن گرفتی دیگه آدم باش نرم مخ لباس سبزه رو بزنم (پسرخالش) 😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه فرهنگشون اینه قبل ازدواج باید به فرهنگشون دقت میکردی به خوبی چند بار به شوهرت بگو دوست نداری این حرفارو اما بزور نمیتونی تغییرش بدی شاید بتونی با سیاست یهدجوری ارتباط خانوادگی تونو با پسر خاله کم کنین 

بیشعورن دیگهفک کردن هنوز زمان دختربازیشونهولی بگو دیگه زن گرفتی دیگه آدم باش نرم مخ لباس سبزه رو بزن ...

اصلااا دوتا منگولن بخدا تو مجردیشون هیچ پخی نخوردن یه راست رفتن سراغ زن گرفتن 

برا همینم عقده دارن

دیگه فرهنگشون اینه قبل ازدواج باید به فرهنگشون دقت میکردی به خوبی چند بار به شوهرت بگو دوست نداری ای ...

دبگ با پسر خالش رفت و آمد نداریم

همسر منم دقیقا با پسر خاله اش همین قدر جون جونی و داداشی هستن 🫤🫤🫤🫤🫤و چقدر میفهممت 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

شوهرت مودب نیست بعد از مردم انتظار داری نظر مودبانه بدن؟واقعا برام عجیبه سبک زندگیت

مردم نباید هر حرفی لایقشون بود بگن

میتونه نظر نده اصلا 

یا هم مثل بقیه مودب نظرشون رو بگن