2777
2789
عنوان

شوهرم و پسر خالش

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 40 پست
مردم نباید هر حرفی لایقشون بود بگنمیتونه نظر نده اصلا یا هم مثل بقیه مودب نظرشون رو بگن

اتفاقا این حرف لایق شوهرته 

روک گفتم بدونی اوضاع خیته 

واگر منم بخوام عین اطرافیانت پنهان کاری کنم که فرق این سایت با بیرون چیه؟

اصلااا دوتا منگولن بخدا تو مجردیشون هیچ پخی نخوردن یه راست رفتن سراغ زن گرفتن برا همینم عقده دارن

این که بده که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوم عزیزم ناراحت نشو وقتی میدونی چجوریع حرفاشونم روشوخی میزنع 

ولی خب اینجوری ب شوهرت نگو که ابروشو میبری یاچی بگو‌ خوشم نمیاد اینجوری بگید

این حرفارو میزنن چون راحتن باهم  وگرنه چرا لایک دیگه اینارو نگه مطمئنم اگر از زبون یکی دیگه بشنوه جرش میده اینم چون خودش می‌دونه چجوریع و صمیمی هس باهاش 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

جدی؟ پس چیکار میکنی

عزیزم کاری از دستم بر نمیاد به قول شما از بچگی باهم بزرگ شدن تا حد ممکن رفت و امدمو محدود کردم و بهانه های خوبی پیدا کردم برای مراوده نداشتن ولی خب گاهن پیش میاد باهم یک جا بیفتن مثلا دیروز مراسم کفنو دفن مادربزرگشون بود اعصابم داغون شد تا دیروزو بگزرونم تازه نسبتشون فقط پسر خاله نیست مادرهاشون جاری هم هیتن و پسر عمو هم میشن خودت ببین دیگه چین اینها 

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

اوم عزیزم ناراحت نشو وقتی میدونی چجوریع حرفاشونم روشوخی میزنع ولی خب اینجوری ب شوهرت نگو که ابروشو م ...

دقیقاااااا

یه یارویی پیشش تعریف منو داده بود ک چه زنت خوشگله و خاهر نداره؟ 

شوهرم دعواش شده بود باهاش وسط عروسی دو سالهه یا اون یارو ک دوست بچیگشم بود قهره

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

درسته از شوهرت انتقاد میکنی ولی دیگران حق توهین بهش رو‌ندارن👏🏻

دقیقاااا

من نمیخام کسی توهین کنه 

الان اینجا دو صفحه نظر گذاشتن کاملااا مودبانه بوده بجز دو سه تا نظر

دقیقاااااایه یارویی پیشش تعریف منو داده بود ک چه زنت خوشگله و خاهر نداره؟ شوهرم دعواش شده بود باهاش ...

خب دیگه میگم اینو میشناسه و ازش خبر داره که چجوره 

حالا ناراحت شدی یاچی درس بهش بگو ک یکم اذیتم می‌کنه ک فلان حرفو زدی ناراحت میشم دست خودم نیست

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

خب دیگه میگم اینو میشناسه و ازش خبر داره که چجوره حالا ناراحت شدی یاچی درس بهش بگو ک یکم اذیتم می‌کن ...

گفتم 

گفتم چند بار تا حالا گفتی خودمو زدم به کوچه علی چپ

ولی یکبار دیگ هم از این کارا و از این حرکتا کنی من ب شخصه پیش همه آبروتو میبرم دبگ خودت میدونی

خب دیگه میگم اینو میشناسه و ازش خبر داره که چجوره حالا ناراحت شدی یاچی درس بهش بگو ک یکم اذیتم می‌کن ...

همسر وظیفه تربیت نداره 

داشتن حد مرز در زندگی متاهلی و عدم توجه به زنان دیگه برای احترام به زن خودش جزو بدیهیات رابطه ست 

کسی که این بدیهیات رو هنوز متوجه نشده باشه با دو تا جمله اسی اصلاح نمیشه و مخفی کار تر میشه