2777
2789
عنوان

شوهرم و پسر خالش

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااا دوتا منگولن بخدا تو مجردیشون هیچ پخی نخوردن یه راست رفتن سراغ زن گرفتن برا همینم عقده دارن

ولی بنظرم اگ فقط در حد حرفه و هیچ پخی نیستن پس بیخیال

چون نمیشه اخلاقشون تغییر داد 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
مودب باش

تاپیک زدی و همچین چیز زشتی رو تعریف کردی بعد توقع داری مردم بیان تعریف کنن از منش و شخصیت شوهرت لابد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اصلااا دوتا منگولن بخدا تو مجردیشون هیچ پخی نخوردن یه راست رفتن سراغ زن گرفتن برا همینم عقده دارن

اره وقتی ت گذشته تجربه نکردن باشن فک میکنن چیه و اینا الان‌میرن تجربه کنن

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

اینکه خوبه 

خانواده شوهر خواهرم بشدت راحتن باهم از اونور بوم افتادن 

راجب همههه چی بین خودشون حرف میزنن (در حد رابطشون)حالا چه اون جمع بچه باشن چه پیر جوون زن مرد اصلا براشون مهم نیست 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

اینکه خوبه خانواده شوهر خواهرم بشدت راحتن باهم از اونور بوم افتادن راجب همههه چی بین خودشون حرف میزن ...

جلل خالق خیلی کارشون زشته خدا بخیر کنه آخرالزمون شده

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی