2777
2789
ببین نوشته سکع بهار ازادی عادی .... وزن ۸/۱۳۳ عیار ۹۰۰ چرا سکع شد صد و هفت میلیون ؟ اما ۸ گرمه ؟ ...

چون طلا ی کم کشیده پایین.و اینکه سود طلا و سکه اصلا یکی نیست که مثلا بگی سکه ام اینقدر قیمتش با خام طلا حساب کنی.قیمت مشخص شده داره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نوشته سکع بهار ازادی عادی .... وزن ۸/۱۳۳ عیار ۹۰۰ چرا سکع شد صد و هفت میلیون ؟ اما ۸ گرمه ؟ ...

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خب مگه تو گوگل سکه بانکی قیمتش نمیزنه؟ این غیر بانکی

برو تو این سایت اون پایین زده.زساد فرقی ندارن

اجی میگن سکه غیر بانکی نمیخرن گولت زدن راسته یعنی؟😂😂😂پولم ب باد رف

ببین من همون روز اول که بهم پیام دادی بهت گفتم سکه نخر حباب داره و الان ببری کمتر از اون مبلغ میبرن.گفتم طلای دست دوم بخر یا از ی جای مطمئن طلای ابشده.سکه غیربانکی رو کمتر میبرن.من خیلی سال پیش که طلا ارزون بود ی ربع کادو بهم دادن بردم طلافروشی اونموقع ربع سکه ۱۰۰ تومن بود از من ۶۵ برداشت طلافروش .بعد من گفتم خیلی کمه گفت ببر ببین بالاتر ازت نمیخرن.چون من ربع رو دادم ی مقدارم پول دادم طلا برداشتم دیگه زیاد برام مهم نبود

ببین من همون روز اول که بهم پیام دادی بهت گفتم سکه نخر حباب داره و الان ببری کمتر از اون مبلغ میبرن. ...

یعنی گولم زدند🥺🥺

هر جا رفتم همع گفتن  سکه غیر بانکی بخر خیالت راحت  مث همون طلای اب شده هست 

چون پولت کمه نمیشه یه تیکع طلا خام بخری سکه بخر 

اخه چطور گول میزنن  . 

ربع سکع تو غیر بانکی بود؟ پلمپ بود؟

یعنی گولم زدند🥺🥺هر جا رفتم همع گفتن سکه غیر بانکی بخر خیالت راحت مث همون طلای اب شده هست چون پول ...

من چون اونموقع سکه رو کم بردن و به پیشنهاد خیلی از دوستان هیچوقت سمت سکه نرفتم.برای اطمینان هر وقت راهت افتاد بازار ببر طلافروشی ببینم چن برمیدارن.نگو فقط اومدم قیمت بگیرم که الکی چیزی بگن.چن تا طلافروشی ببرش