2777
2789

تف توش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

@7272‍  سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂

ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا 

الان شد ۱۰۷۰۰ 

من بدبخت کسی نبود ببرم شهر 

ماشینم نداشتیم . ولی پشمام دقیق حدس زدع بودی 

بنظرت دیگ نمیاد رو ۱۰۵۰۰ یا ۱۰۳۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@7272‍ سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا الان شد ۱۰۷۰۰ من بدب ...

احتمال تنش بین امریکا و ونزوئلا هست این ممکنه طلا بالاتر بره.هر خبری ممکنه روش تاثیر بزاره حالا یا مثبت یا منفی ولی در کل انس جهانی بالاست فک نکنی طلا میاد تا ۹ .الانم زیاد بالا نرفته من دیشب خریدم ۱۰۵۶۰ بود

الان ۱۰۷۴۰.ریگه ی کم بالا پایین میشه.که اون پایین اومدنه ی فرصت خریده.بعدازطهر کسی رو ببر بخر.بگرد ۳درصد بخر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
@7272‍ سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا الان شد ۱۰۷۰۰ من بدب ...

همین الان نگاه کردم ۱۰۷۱۶

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

چطوری خوبی.طلا خریدی ؟

نگران نباش بنظرم احتمالش زیاده باز هفته بعد اصلاح داشته باشه اونم کوتاه مدت و فرصت خرید بده

چطوری خوبی.طلا خریدی ؟نگران نباش بنظرم احتمالش زیاده باز هفته بعد اصلاح داشته باشه اونم کوتاه مدت و ...

سلام نهههه نخریدمممم نشد برممم . خاسم فردا برم ولی باز میره رو ۱۱ 

🤕نره رو ۱۲ ۱۳ 

سلام نهههه نخریدمممم نشد برممم . خاسم فردا برم ولی باز میره رو ۱۱ 🤕نره رو ۱۲ ۱۳

ببین هفته بعد جواب ایران خودرو میاد باز بانک مرکزی تمام تلاشش رو میکنه که نقدینگی رو از دست مردم جمع کنه .و ی کم اصلاح داره نمیدونم تا ۱۰۵۰۰ بیاد یا ن ولی قطعا ی اصلاح میده .

جدییی یکم صبرکنم پس . تو اندازع چقدر دیروز خریدی

من دیروز ۱۰۰ خرید زدم .۱۰۰ مونده ولی میمونم تا هفته بعد.دیگه هر چی شد شد

جدییی یکم صبرکنم پس . تو اندازع چقدر دیروز خریدی

برای من وامه.اگه بگم چ بلایی سرم اومده پارسال شهریور درخواست وام دادم اونموقع ایران خودرو ی ماشین به اسمم دراومد و طلا گرمی ۴ میلیون بود وام رو ندادن ماشین رو از دست دادم دقیقا ۱سال و ۱ماه گدشت تا وام رو دادن ۱۰ روز پیش وام رو برای من ریختن.ببین چ ضرری کردم.ماشین هیچی.طلا هم از ۴ اومد تا ۱۱.اونم ماشینم الان ۴۰۰ میلیون گرون شد.اصلا بهش فک میکنم حالم بد میشه

هففففففف چی بگم بخداا من ک پولم داره خرج میشه ۱۰ تومنش خرج کردم

ای بابا دختر برو بخر.تو که فعلا فعلا قصد فروش هم نداری