دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
@7272 سلام خواهر اون طرف تعلیق شدم😂😂ببین عجب درست گفتی دوشنبه ۱۰۵۰۰ بود طلا الان شد ۱۰۷۰۰ من بدب ...
احتمال تنش بین امریکا و ونزوئلا هست این ممکنه طلا بالاتر بره.هر خبری ممکنه روش تاثیر بزاره حالا یا مثبت یا منفی ولی در کل انس جهانی بالاست فک نکنی طلا میاد تا ۹ .الانم زیاد بالا نرفته من دیشب خریدم ۱۰۵۶۰ بود
الان ۱۰۷۴۰.ریگه ی کم بالا پایین میشه.که اون پایین اومدنه ی فرصت خریده.بعدازطهر کسی رو ببر بخر.بگرد ۳درصد بخر
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام نهههه نخریدمممم نشد برممم . خاسم فردا برم ولی باز میره رو ۱۱ 🤕نره رو ۱۲ ۱۳
ببین هفته بعد جواب ایران خودرو میاد باز بانک مرکزی تمام تلاشش رو میکنه که نقدینگی رو از دست مردم جمع کنه .و ی کم اصلاح داره نمیدونم تا ۱۰۵۰۰ بیاد یا ن ولی قطعا ی اصلاح میده .
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
برای من وامه.اگه بگم چ بلایی سرم اومده پارسال شهریور درخواست وام دادم اونموقع ایران خودرو ی ماشین به اسمم دراومد و طلا گرمی ۴ میلیون بود وام رو ندادن ماشین رو از دست دادم دقیقا ۱سال و ۱ماه گدشت تا وام رو دادن ۱۰ روز پیش وام رو برای من ریختن.ببین چ ضرری کردم.ماشین هیچی.طلا هم از ۴ اومد تا ۱۱.اونم ماشینم الان ۴۰۰ میلیون گرون شد.اصلا بهش فک میکنم حالم بد میشه