2777
2789
ای خداااااا . همون یه طلافروشی بود تو شهر خودم . چقد بد شانسی

میدونی من تازه با ی نفر ۵۰ قرض دادم تا سرماه.دیگه فردا صبح میرم هر چی بود میخرم.خدا کنه نره تا ۱۱

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا .... سه شنبه بدتر میشه؟ الان ک ۱۰۹۰۰

هیچی معلوم نیست هیچکس نمیدونه.چون امروز برای طلای جهانی تعطیل بود این قیمتا داخلی بودن.از فردا صبح قیمت اصلی میاد که ببینم صلح غزه با اسرائیل و تهدید آمریکا برای چین چ تاثیری روی دلار میزاره.همه چیز به ی راند مثبت یا منفی بستگی داره.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام خریدی دختر؟

سلام ن نتونستم برم.ولی همه میگن همین هفته بخرین هفته بعد بالا میره.تو چی خریدی؟

دقت کردی شبا میاد پایین صبح بالا میره لهنتی

همین 

من فردا میخرم ولش کن هر چ باداباد 

من تا ۳ سال نمیفروشم 

تازع ۲۰۰ داشتم یکمش خرج شد یکم گذاشتم برا دندونم 

۳۰ تومن قرضی دادم یه نفر 

کلا ۱۳۰ میلیون میتونم بخرم  

همین من فردا میخرم ولش کن هر چ باداباد من تا ۳ سال نمیفروشم تازع ۲۰۰ داشتم یکمش خرج شد یکم گذاشتم بر ...

وای تو که از من بدتری.فردا صبح بیدار شد برو هر چی بود بخر.منم امروز و فرداست که پولم خرج بشه.ببینم میتونم فردا برم

وای تو که از من بدتری.فردا صبح بیدار شد برو هر چی بود بخر.منم امروز و فرداست که پولم خرج بشه.ببینم م ...

ببین اصن همیجور  الکی ۱۰ تومنش ول شد نفمیدم چیشد 

حالا دندون  درست کردن باز خوبه 

فردا بعد ساعت ۱۱ بریم بهتره ؟؟؟

وای تو که از من بدتری.فردا صبح بیدار شد برو هر چی بود بخر.منم امروز و فرداست که پولم خرج بشه.ببینم م ...

سلام من سکه خریدم 

یه تمام بهار ازادی عادی و یه ربع سکه عادی خریدم . شد ۱۳۴ تومن . سکه تمام ۱۰۰و ۷ تومن ... ربع سکه ۲۷ تومن 

سلام من سکه خریدم یه تمام بهار ازادی عادی و یه ربع سکه عادی خریدم . شد ۱۳۴ تومن . سکه تمام ۱۰۰و ۷ تو ...

سلام خوبی.خوب خریدی مبارکه.حداقل ۳سال بفروش فک نکن.انشاله که هیچوقت نیازت نشه و نفروشی بمونه برای سرمایه زندگیت.

سلام خوبی.خوب خریدی مبارکه.حداقل ۳سال بفروش فک نکن.انشاله که هیچوقت نیازت نشه و نفروشی بمونه برای سر ...

فدات شم ممنون سکع غیر بانکی که خریدم الان چطوری حساب کنم ک چقدر شده بلد نیسم😂😂😂

سلام خوبی.خوب خریدی مبارکه.حداقل ۳سال بفروش فک نکن.انشاله که هیچوقت نیازت نشه و نفروشی بمونه برای سر ...

ببین نوشته سکع بهار ازادی عادی .... وزن ۸/۱۳۳  عیار ۹۰۰ 

چرا سکع شد  صد و هفت میلیون  ؟ اما ۸ گرمه ؟ 

هر جا رفتم سکه غیر بانکی همین بود 

اما نمیدونم چطور  محاسبع کنم 

اگ رفتی تو  قیمت سکع غیر بانکی بپرس 

فدات شم ممنون سکع غیر بانکی که خریدم الان چطوری حساب کنم ک چقدر شده بلد نیسم😂😂😂

سکه قیمتش مشخص.به گرم و اینا نیس شما الان ی سکه تمام و ی ربع داری.هر وقت قیمتشو خواستی ببینی بزن تو گوگل قیمت امروز طلا قیمت سکه پایین ترش میزنن