2777
2789

من خیلی از مامانم اذیت میشدم. 

هرچی میگفت عصبی میشدم. 

هی میگفتم اخه تو زایمان و ده روز میخوام باهاش چیکار کنم؟ 

رفتم مشاوره و باهاش درمیون گذاشتم و خیلی حالم بهتر شد. 

تاحدودی با مامانم رفتم تو صلح. 😁

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اذیت .کمک که ندارم وضع مالی هم خوب نیست یه دوره هم جنگ بود خوب که سقط نشد ازون ورم دیابت حاملگی دارم ...

منم دیابت  بارداری دارم عزیزم چرا دکترت بهت انسولین نداد که یه کم رژیمتو شل کنی من قندم لب مرز بود اما دکترم گفت شبی ۴ واحد انسولین بزن رژیمتم کم‌کن منم خیلی سخت تو رژیم بودم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز آذر انشاالله

بسلامتی انشالله ، منم تو بارداری چالش زیاد داشتم انقد گریه کردم تو بارداری تو کل زندگیم نکردم ، فقط دعا میکنم به سلامت زایمان کنم مشکلات  حل بشه فکرم دیگ درگیر بچه باش نه داستانا اطرافیان 

خیلی هم عالی بچه اولته؟🙂

بله عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

کوچیک ترین حرفا می‌ره تو مخ آدم

به نظر من شوهرتو دریاب اطرافیانو بیخیال اگه شوهرت خوبه و هواتو داره بیخیال بقیه فکر کن خودتون دوتایید فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قند ناشتایی چند بود دیابت داشتی

قند ناشتام ۹۲ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظر من شوهرتو دریاب اطرافیانو بیخیال اگه شوهرت خوبه و هواتو داره بیخیال بقیه فکر کن خودتون دوتایی ...

شوهرم خوبه ، ولی خواهرم دامادم تروما برام گذاشتن درست درمون

شوهرم خوبه ، ولی خواهرم دامادم تروما برام گذاشتن درست درمون

چیکار میکنن مثلا؟! خودشون بچه دارن؟! باهاشون رفت و آمدتو محدود کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناشتا ۹۲گفتن دیابت داری؟

ناشتام به خاطر رژیم سفت و سخت خوب بود ولی تست گلوکزم بالا بود دکتر من کلا اعتقادش بر اینه قند لب مرزم باشه فوری دارو درمانی میکنه اما رژیم تو بارداریو نیست میگه واسه رشد جنین خوب نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40