2777
2789
چیکار میکنن مثلا؟! خودشون بچه دارن؟! باهاشون رفت و آمدتو محدود کن

دوهفته مجبور شدم بمونم خونه اونا شهر دیگ بودن شوهرم دو هزار کیلومتر اونور تر ، من از اونا انتظار نداشتم برام کاری کنن،حتی خرج خودم وسیله ها لازم داشتم می‌خریدم انتظار نداشتم از کسی ولی منت میکردن سرم چرا همون چیزی از جیب خودم خریدم میخورم 🙂 کلی کار دیگ که گفتنش عرق شرم می‌ریزم ، فقط بلیط پرواز گرفتم دررفتم

دوهفته مجبور شدم بمونم خونه اونا شهر دیگ بودن شوهرم دو هزار کیلومتر اونور تر ، من از اونا انتظار ندا ...

بیخیال عزیزم زمین گرده توعالم خواهری بالاخره اونم یه روزی به تو نیاز خواهد داشت و اونموقع دیگه رویی نداره که بخواد ازت کمک بخواد،ولشون کن فقط آرامش خودت و بچت مهمه 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال عزیزم زمین گرده توعالم خواهری بالاخره اونم یه روزی به تو نیاز خواهد داشت و اونموقع دیگه رویی ...

دیگ کلا ول کردم اومدم ... دعا کن ب سلامت زایمان کنم بگذره این پروسه سخت از سرم 

ناشتام به خاطر رژیم سفت و سخت خوب بود ولی تست گلوکزم بالا بود دکتر من کلا اعتقادش بر اینه قند لب مرز ...

من عدد قندم هست دکتر گفت نرماله خوبه نمی‌دونم خودم عدد ناشتا ۹۲بود

تازه نی نی براشون ،یکم بگذره عادی میشه میندازن گردن خودت

خب دوس ندارم الانم ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از بعد زایمان بگم؟بچم ۴۰ روزشه خواهرخودم و مادرشوهرم خیلی علاقه مندن واسه پوشک عوض کردن بچم..🫠😆 ...

منم چندشم میشه بالاسرم وایمیستن از همون روز اول تو بیمارستان موقع کارای شیر دهی و عوض کردن بچه یا کارای شخصی چند بار گفتم نگام نکنین راحت نیستم تا روز سوم یاد گرفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی اذیت شدم و دوران بدی بود کسی برام ویارانه نپختم تازه مادرشوهرم قایمکی غذا میخورد یه روز به حدی رسید که رفتم قابلمه را بو کردم ببینم چیه ، مادرشوهرم اومد پیش ما و با ما زندگی میکرد  گردوهایی که شوهرم خزیده بود را قایم میکرد و وقتی دخترش می اومد براش میورد صبحونه و تا من میرفتم پای سفره میدیدم گردویی نیست اگه ام میگفتم میگفت تموم شد نداریم دیگه 

از قصد فرش و خونه را کثیف میکرد و من باید میشستم 

با اینکه جفت پایین داشتم و استراحت مطلق بودم اما اگه میدید کمی دراز کشیدم از غصه دق میکرد هنوز که هنوزه هم تیکه این میندازه که توی حاملگیت خوابیدی فقط 

بعد زایمانم به بهونه زردی بچه منو بست به ماست و خیار و نمیذاشت مامانم برام غذای مقوی بپزه ، نمیذاشت به بچم شیر خشک بدم حتی نمیذاشت  شیر کافی بدم بهش میگفت شکمو میشه  سر هر چی قهر میکرد و دهنش میکشید بالا هم خودش هم دخترش خیلی عذاب کشیدم 

الانم ده روزه شرش کم شده و رفته خونش و الان همه خانواده شوهرمم با من قهرن 

چهل روز شده دیگ برن خونه خودشون بچه رو خودت تر خشک کنی سرپا میشه مادر تا چهل روز

۴۰ کجاابود تا ۱۰ روزگیش بودن ورفتن 

منظور من وقتیه ک میبیننش ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی اذیت شدم و دوران بدی بود کسی برام ویارانه نپختم تازه مادرشوهرم قایمکی غذا میخورد یه روز به حدی ...

اومد عذابت بده فقط انگار ، واکنش می‌دادی همون اول که دست پاش جمع کنه

اومد عذابت بده فقط انگار ، واکنش می‌دادی همون اول که دست پاش جمع کنه

هر واکنش من میشد قهر و برای اشتی از شوهرم طلا میخواست خیلی توی این یه سال دعوا کردم و اخرینش دیگه بستم به فحش و گفت اگه نری طلاق میگرم که برگشت خونش 

۴۰ کجاابود تا ۱۰ روزگیش بودن ورفتن منظور من وقتیه ک میبیننش ..

زیاد میان؟ به زبون خوش نمیتونی بگی دوست نداری انجام بدن، اصلا جاشخصی بچه رو نباید کسی غیر پدر مادرش ببینه اونم فقط برای تعویض پوشک 

هر واکنش من میشد قهر و برای اشتی از شوهرم طلا میخواست خیلی توی این یه سال دعوا کردم و اخرینش دیگه بس ...

قهر کردن اینا به نفع توعه ،کلاغ قهر کنه دوتا گردو ب نفع باغبونه

زیاد میان؟ به زبون خوش نمیتونی بگی دوست نداری انجام بدن، اصلا جاشخصی بچه رو نباید کسی غیر پدر مادرش ...

خاهرم خیلی لج بازه رواعصابمه  بهش گفتم بوسش نکن دائم میگه بچه رونمیزاری بوس کنیییم تودیگ کی توفلانی