2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخاه خیلیی خدا صبرت بده

به بدیاش فکر کن خودتو مشغول کارا دیگه کن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چرا تموم شد؟

سر چیزای کوچیک و مسخره،چیزایی که من هربار از سر دوست داشتن یادم میرفت اما اون نه و فاصله گرفت منم خواستم نباشم دیگه تحمل نداشتم این همه بلاتکلیفی رو تحمل کنم با اینکه بینهایت دوسش داشتم

دلیلش

سر چیزای کوچیک و مسخره،چیزایی که من هربار از سر دوست داشتن یادم میرفت اما اون نه و فاصله گرفت منم خواستم نباشم دیگه تحمل نداشتم این همه بلاتکلیفی رو تحمل کنم با اینکه بینهایت دوسش داشتم

الان تو همین وضعم سه هفته گذشته آرومتر شدم ولی درد خیلی بدی بهم داد یه روز خوبم دو روز بد دیشب تنگ ن ...

از همین نوسانات بدم میاد یه لحظه خوبی کنار میای با یه چیز کوچیک همه چی بهم میریزه

دقیقا تو همون دورانم قلبم انگار تو آتیش داره میسوزه نمی‌دونم چیکار کنم دارم وسوسه میشم برم بهش پیام ...

با همه ی سختیاش بهت توصیه مینم اگر مقصر نبودی اصلاااا پیامی نده یه جور ناپدید شو انگار اصلا وجود نداری

با همه ی سختیاش بهت توصیه مینم اگر مقصر نبودی اصلاااا پیامی نده یه جور ناپدید شو انگار اصلا وجود ندا ...

نه دیگه بخوانم نمیتونم بهم گفت دیگه پیام نده منم نمیدم انفالوش کردم ولی چرا ناپدید بشم؟

همه چیز درست میشه

با همه ی سختیاش بهت توصیه مینم اگر مقصر نبودی اصلاااا پیامی نده یه جور ناپدید شو انگار اصلا وجود ندا ...

قبلا بهش پیام دادم جوابمو سرد داد یا اصلا بعد دو هفته سین کرد هیچی نگفت باز قلبم احمقم میگه برو پیام بده