2777
2789
نه دیگه بخوانم نمیتونم بهم گفت دیگه پیام نده منم نمیدم انفالوش کردم ولی چرا ناپدید بشم؟

ناپدید از نظر اون یعنی هیچ سیگنالی نفرستی که فکر کنه داری از دوریش اذیت میشی به زندگی خودت برسی هرچند سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناپدید از نظر اون یعنی هیچ سیگنالی نفرستی که فکر کنه داری از دوریش اذیت میشی به زندگی خودت برسی هرچن ...

اینجوری اون راحت کنار میاد به من خیلی بدی کرد و من واقعا دارم عذاب میکشم باید بفهمه باهام چیکار کرده🥺

همه چیز درست میشه

اینجوری اون راحت کنار میاد به من خیلی بدی کرد و من واقعا دارم عذاب میکشم باید بفهمه باهام چیکار کرده ...

من قبلا این کارارو کردم تهش فهمیدم هرچی کمتر واکنش بدم خودم راحتترم و اتفاقا اون ادم بیشتر حرصش درمیاد البته بیشتر به خاطر حال خوب خودت سعی کن واکنشی نشون ندی

من قبلا این کارارو کردم تهش فهمیدم هرچی کمتر واکنش بدم خودم راحتترم و اتفاقا اون ادم بیشتر حرصش درمی ...

درسته البته من فقط پروفایل گذاشتم تو تلگرام کاری نکردم ولی اگه اونم بده پاک کنم

همه چیز درست میشه

خودت چرا جدا شدی چند سال تو رابطه بودی

اینی که گفتم برای یه ادمی بود که دو سه ماه باهاش دوست بودم بعد که جداشدم ازش این کارارو کردم ولی پشیمون شدم اما الان با اینکه خیلی ارتباطم بیشتر و عمیق تر بود ترجیح دادم هیچی نگم

درسته البته من فقط پروفایل گذاشتم تو تلگرام کاری نکردم ولی اگه اونم بده پاک کنم

نه عزیزم چه ایرادی داره البته که درست و غلطو هرکی خودش بهتر میدونه ولی بهم ثابت شده هرچی کمتر چیزی از خودت نشون بدی یا بخوای غیر مستقیم از حال خودت باخبرش کنی بدتره

خودت چرا جدا شدی چند سال تو رابطه بودی

سر چیزای کوچیک و مسخره،چیزایی که من هربار از سر دوست داشتن یادم میرفت اما اون نه و فاصله گرفت منم خواستم نباشم دیگه تحمل نداشتم این همه بلاتکلیفی رو تحمل کنم با اینکه بینهایت دوسش داشتم

سر چیزای کوچیک و مسخره،چیزایی که من هربار از سر دوست داشتن یادم میرفت اما اون نه و فاصله گرفت منم خو ...

وقتی یه نفر نمی‌خواد آدم متوجه میشه اونم منو تهدید کرد گفت اگه وابسته ای کارای من ناراحتت می‌کنه پس من واسه همیشه میرم منم گفتم برو کسی که به زور پیام میده حالتو خوب نمیکنه تو صدتو میزاری اون صفر بهتره نباشه البته آقا خیانت کرده بود دوسم نداشت

همه چیز درست میشه

سر چیزای کوچیک و مسخره،چیزایی که من هربار از سر دوست داشتن یادم میرفت اما اون نه و فاصله گرفت منم خو ...

یکی از سخت ترین و صدالبته دردناک ترین جدایی ها جدایی که تاحدمرگ دوسش داری ولی بخاطر عزت نفس و غرورت دیگه ادامش نمیدی

فکرنکن‌تاوان اشکی ک بادل شکسته میاد رو گونتوپس نمیده 

پس میده به بدترین شکل ممکن وجوری که بهش یاداوری میشه این بدبختی سر دلیه ک ازتو شکسته فقط بسپار به خدا و دیگ ن پیام بده و ن زنگ

خداهست 

وقتی یه نفر نمی‌خواد آدم متوجه میشه اونم منو تهدید کرد گفت اگه وابسته ای کارای من ناراحتت می‌کنه پس ...

خواستن نخواستنشو نمیدونم همینکه بلاتکلیفم دلیل محکمیه به نظرم یکی یکیو بخواد تو شک و ابهام نگهش نمیداره