2777
2789

بکی از اقوامم باها نزدکیم خیلی ادم خودشیفته عوضی و وحشی هست ولی من بخاطر تنهاییم میترسم باهاش قطع رابطه کنم خیلی ازارم میده نمیدونم چیکار کنم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصيات بدش رو يه جا يادداشت كن همراه خودت داشته باش هروقت خواستى دوباره ارتباط برقرار كنى ، بخون او ...

موضوع اینه کاملا رفتاراش بده ولی من از رو بی کسی و ازینکه بجورایی همکاریم فکر میکنم بدردم میخوره نمیتونم ارتباطمو قطع کنم باهاش 

درک کردم و خودمم تنهام با هیچکس رفت و آمدی ندارم و خیلیم راحتم ترس از تنهایی ندارم

تنهاییو برام معنی کن تو الان بک نفره تو به خونه زندگی میکنی و پدرومادر نداری ؟ یاصرفا چون دوستو رفیق نداری میگی تنها هستی 

تنهاییو برام معنی کن تو الان بک نفره تو به خونه زندگی میکنی و پدرومادر نداری ؟ یاصرفا چون دوستو رفیق ...

کاملا مستقل هستم 

شوهرمم که کلا سره کاره 

بچه هم ندارم 

مامانم هست ولی خونش نمیرم یا اگه هم برم دو هفته ای یه بار اونم در حد یکی دو ساعت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

کاملا مستقل هستم شوهرمم که کلا سره کاره بچه هم ندارم مامانم هست ولی خونش نمیرم یا اگه هم برم دو هفته ...

پس درکی از تنهایی نداری بگو‌صرفا با کسی رفتو‌امد نمیکنی نه اینکه تنها هستی لطفا کلماتو از معنا تهی نکنید…الان تو‌اگر تو خونت سکته کنی مادرت و شوهرت و …هیچچکس نمیفهمه و دورازجونت همونجا میمیری تا کسی نفهمه ؟ نخیر تو پشتت به بودن پدرومادرت و خانوادت بنده صرفا هرروز نمیبینی اونا رو و واقعا کلمه مستقلو هم درموردت نفهمیدم وقتی متاهلی 😐😐😐

پس درکی از تنهایی نداری بگو‌صرفا با کسی رفتو‌امد نمیکنی نه اینکه تنها هستی لطفا کلماتو از معنا تهی ن ...

عزیزم من تجربه زندگی تنهایی هم داشتم تو سن کم

خانوادمم کلا استان دیگه بودن

اونقدر که ازش وحشت داری سخت نیست

سعی کن زیاد فکر نکنی که دیوونه میشی

اصلا از کجا معلوم تو خونه بمیری؟

شاید خدای نکرده تو خیابون قلبت وایساد مردی

با این فکرا فقط خودتو اذیت میکنی.

Intj- 

عزیزم من تجربه زندگی تنهایی هم داشتم تو سن کمخانوادمم کلا استان دیگه بودناونقدر که ازش وحشت داری سخت ...

بحث این چیزا نیست واقعا بی کسی ادمو نابود میکنه من دیگه خسته شدم چندین ساله با یتیمی و تنهایی طی میکنم واقعا مغزم دیگه کشش نداره و به هر کفتاری مثل این زنه باج میدم تا فقط باهام در ارتباط باشه … گاهی فکر میکنم خودمو بکشم راحت شم و اینکه اینقدر کلماتو از معنا تهی کردن هیچکس واقعا درک نمیکنه معنی تنها بودن چیه ! میبینی این خانم چون صرفا دیر به دیر مامانشو میبینه میگه تنهام ! وقتی بخوام با یکی حرف بزنم و از تنهاییام بگم فکر میکنن منم مول اینا هستم و دارم الکس شلوغش میکنم