2777
2789

سلام

خواستگارم تو جلسه دوم گفت اهل مشروب هست. ماهی یبار تقریبا. سیگار و قلیونم استفاده میکنه

همینطور گفت اهل دوست و رفیق هم هست. هرروز می‌ره میبینشون. پارتی میگیرن و این حرفا.

گفتم مثلا اکه پولی ک ما جمع کردیم برا خریدن مبل جدید رو دوستت زنگ بزنه بگه لازم دارم، چیکار میکنی میدی بهش؟ میگفت اره میدم

این دومورد(مشروب سیگار قلیون. و رفیق بازی) برا من خط قرمزن

ضمنا خیلیم تو لحظه زندگی میکنه و برنامه ریزی نداره من برعکسم.

حالا میگه من تغییر میکنم

بنظرتون راست میگه؟ من چشمم اب نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

این میزان سبک زندگی دیگه عوض نمیشه 

اسون هم نیست ترکشون 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اصلا اعتنا نکن 

بدتر میشه، بهتر نمیشه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

آره تغییر می کنه فقط مشکل اینه که بدتر میشه نه بهتر

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یا خدا... سیگار قلیون شراب، دیگه چی؟! 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))