2777
2789
عنوان

واقعا دختراتون تو 1️⃣2️⃣ 1️⃣3️⃣ سالگی دوست پسر دارن❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 104 پست
یه قسمتی هست مخصوص ورزش و پیاده روی عمومی هست عصرا میرم. هر قسمت رو میبینم دختر و پسر سن زیر 16 نشست ...

تمام اینها بخاطر یک مشت حرف ارزون و عادی انگاریه .بی مسئولیتی خانواده ها که باعث شده انقدر راحت بچه هاشون تن به این چیزا بدن .ادم حالش بهم میخوره .این انسان بودن نیست .همینجا دختر ۱۴ ساله تاپیک زده که رابطه داشتم و حالا پسره سرد شده .

دختر بچه هایی هستن ک از نه سالگی پریود میشن، یعنی رشد و بلوغ جسمی

با این حساب که شما میگین یعنی رابطه جنسی ام داشته باشن مشکلی نداره چون ۹سالگی پریود شدن؟ اصلا دلیلتون منطقی نیس

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بچه هایی هستن ک از نه سالگی پریود میشن، یعنی رشد و بلوغ جسمی

همین که پریود بشه کفایت میکنه؟؟!!!شما حاضری دختر ۱۲ ساله ات دوست پسر داشته باشه؟؟!!اگر جوابتون بله ست که من  دیگه حرفی ندارم

تمام اینها بخاطر یک مشت حرف ارزون و عادی انگاریه .بی مسئولیتی خانواده ها که باعث شده انقدر راحت بچه ...

۲ سال پیش دختر ۱۰ ۱۱ ساله سرکوچمون گندش دراومد با پسری دوست بود و براهم کادو میخریدن 

همین که پریود بشه کفایت میکنه؟؟!!!شما حاضری دختر ۱۲ ساله ات دوست پسر داشته باشه؟؟!!اگر جوابتون بله س ...

اره دیگه چون پریود میشه رابطه هم داشته باشه اوکیه چوووون پریود شدههه

با این حساب که شما میگین یعنی رابطه جنسی ام داشته باشن مشکلی نداره چون ۹سالگی پریود شدن؟ اصلا دلیلتو ...

بله هیچ مشکلی نداره، حضرت فاطمه تو همین سن ازدواج کرده، ولی نه برای هر بچه ای، اونی که بالغ شده مشکل ندارم و توانش رو داره. 

همین که پریود بشه کفایت میکنه؟؟!!!شما حاضری دختر ۱۲ ساله ات دوست پسر داشته باشه؟؟!!اگر جوابتون بله س ...

من حاضر نیستم دختر ۳۰ سالم دوست پسر داشته باشه، ولی اگر ببینم دختری در ۱۲ سالگی این نیاز رو حس کرده و جذب شده به پسرا ، بهش ایراد نمیگیرم ، حتما نیازی داشته ک جذب شده، در غیر اینصورت جذب نمیشد،

اذر 19 سالم میشه تا الان دوست پسر نداشتم حتی روی کسی هم کراش نداشتم خانواده م مدرن و روشنفکر هستن ولی یک سری چیزا برامون خطر قرمزه یکیش مثل دوست پسر داشتن زیر 20 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بعضی والدین عین خیالشون نیست دیگه ، دوست من تو دبیرستان بی نهایت خوشگل بود یه چی میگم باید خودت میدیدی 

بعد مامانش فاز روشن فکری برداشته بود دختر زیر ۱۷ سال از دوران راهنمایی دوست پسر داشت مامانشم اطلاع داشت و اصلا کاری به کاریشون نداشت زد با پسرا بیرون میرفت کافه میرفت قلیون میکشید و...

زد دوستم با یه پسری دوست فابریک شد ۳ سال دوست بودن حتی وقتی باباش میرفت سر کار مامانه و دوستم پسرو میاوردن خونه مثلا باهم باشن !! 

زد آقا با دوستم رابطه برقرار کرد بعدم فهمیدن پسره با صدتا دختر دیگه هم ریخته رو هم 

دوستم که خب بچه بود وابستگی شکل گرفته بود داغون شد قیافش جوری ریخت که شکل معتادا شده بود حتی دیپلم هم نتونست بگیره 

و همه اینا تقصیر مامانش بود که نمیزاشت دخترش دوران نوجوانیشو درست بگذرونه 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

در کل خوب نیس

در کل می‌دونم خوب نیست ، من با ازدواج زیر ۲۵ سال کاملا مخالفم، ولی اگر کسی در سن  پایین احساس نیاز کرد و خواست ازدواج کنه یا جذب محبت جنس مکمل شد، بهش ایراد نمیگیرم و حق میدم،،،، اما متاسفانه یه عده همه رو مثل خودشون تصور میکنن و معتقدن چون من در این سن اینطور نبودم پس بقیه هم نباشن، در صورتی که نیازهای هر کس متفاوته، 

کودک همسری بده اما همون کودک با یه پسر نامحرم رابطه داشته باشه خوبه!!

هردوش بده 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )