2777
2789
عنوان

واقعا دختراتون تو 1️⃣2️⃣ 1️⃣3️⃣ سالگی دوست پسر دارن❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هیچ مشکلی نداره، حضرت فاطمه تو همین سن ازدواج کرده، ولی نه برای هر بچه ای، اونی که بالغ شده مشکل ...

شما اون زمان و با این زمان مقایسه میکنید؟؟؟؟؟😂😂😂

حصرت فاطمه رو با دختر بچه های الان، و حضرت علی و پسرای بی مسئولیت الان که شلوار خودشونم نمیتونن بالا بکشن مقایسه میکنید؟ واقعا تفاوت چند قرن رو روی آدمها احساس نمیکنید؟؟؟

دختری که زیر ۱۷، ۱۸ سال ازوواج کنه، از نطر من دختر بچه ای هست که بهش تجاوز شده. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من نمیگم چیزی خوبه یا بدهولی رابطه داشتن با ازدواج زمین تا اسمون تفاوت داره و دلیلی نداره یکی چون را ...

اگر نیت سواستفاده نیست پس این عکس های نود برای چیه؟ بغل و بوسش برای چیه؟

توی همین سایت نگاه کن رابطه های مسخره انگار دارن ادای زن و شوهرها رو درمیارن توی مجردی میشه یه زندگی خیلی خوب رو تجربه کرد بدون اینکه توهم متاهلی داشته باشی

طرف فقط یه دوست پسر خیابونیه که خرجی نمیده مسئولیت نداره هیچ کاره است ولی برای دختر تعیین تکلیف میکنه 

بارها بارها دیدم که طرف ازدواج میکنه و قلبش پیش دوست پسرش جا گذاشته به نظرت ارزش داره که به خاطر یه رابطه زودگذر یه عمر حسرت بکشه 

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

این چیزا خیلی کم پیش میاد در کل نیاز جنسی یه نوجوون چجوری باید رفع بشه ؟

اتفاقا خیلی پیش میاد دختری که زیر ۱۸ سالشه تحت تاثیر هورمون هاست بی تجربه هم هست خیلی راحت آسیب میبینه 

نیاز جنسی نوجوان هم از نظر من تا سن قانونی نباید اصلا با رابطه جنسی رفع بشه ! 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

شما اون زمان و با این زمان مقایسه میکنید؟؟؟؟؟😂😂😂حصرت فاطمه رو با دختر بچه های الان، و حضرت علی و ...

بقیه ی متن هم بخون که نوشتم واسه هر بچه ای جواب نمیده، نصفه میخونی میای و میخندی،🤭

ولی فکر نمیکنم ۱۵ و۱۸ باشه، اون زمان همه زود ازدواج میکردن ،،، با این حال یه مثال زدم که شدنی هست و ...

به فکر من و شما خیلی ربطی نداره من هم نمی دونستم جایی خوندم 

بلوغ فکری توی افراد متفاوت هست مثلا رفتار دوتا پانزده ساله یکی نیست

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

دختر ۱۶ ساله ای بود تو بیمارستان که می‌فهمه دوست پسر ۱۸ سالش با مادرش رابطه داره و قرص استامینوفن می ...

یه بار یادمه یه خانم روانپزشک‌ تعریف می کرد یه خانمه که پزشک هم بود با پسر ۱۶ ساله خودش رابطه داشت می گفت زیر ۱۸ سال پسرم وارد رابطه بشه اسیب می بینه به جاش خودم.... ☹️ 

بقیه ی متن هم بخون که نوشتم واسه هر بچه ای جواب نمیده، نصفه میخونی میای و میخندی،🤭

اتفاقا کامل خوندم ولی حرفت جای هیییییچ توجیه و تبصره ای نداشت خدایی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اگر نیت سواستفاده نیست پس این عکس های نود برای چیه؟ بغل و بوسش برای چیه؟ توی همین سایت نگاه کن رابطه ...

انتخاب های یه شخص بالغ به خودش مربوطه و من و شما نمیتونیم توش دخالت کنیم

ولی مشکلی که هست اینه که کشش و نیار جنسی دختر نادیده گرفته میشه و تصور بر اینه که هر کی کاری میکنه یا گول خورده با قول ازدواج یا میخواد اینطوری پسر رو نگه داره و…

ولی در واقع اینطوری نیست ۷۰-۸۰٪ روابط بر پایه‌ی رضایت و خواسته دو طرفه

من والا ندیدم کسی راضی باشه و بامیل خودش دخترش ۱۳ سالگی دوست پسر داشته باشه و حمایت هم بشه

ولی زیاد دیدم مذهبیایی که دختر ۱۳ ساله رو حمایت میکنن شوهر میدن و بچه رو تو اون سن کم وارد مسائل جنسی و خانواده شوهر میکنن

حقیقتا واسه من چندشه 

همچنان امیدوار

به فکر من و شما خیلی ربطی نداره من هم نمی دونستم جایی خوندم بلوغ فکری توی افراد متفاوت هست مثلا رفتا ...

منم دقیقا حرفم همینه، که بلوغ در هرکس یه سن متفاوت داره... حضرت فاطمه هم مثال بود ک زدم ولی مقایسه نکردم،،،