2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ویروس باشه جز تب چی دیگه میاد علائم اسهال اینا‌میگیره یعنی

اره تب اسهال حالت تهوع و بی حالی

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببخشید الان خوابیده بیدار شد‌چی بدم بخوره چون ۱۱ شربت باید بخوره والپروت

مریضه مگه؟

ببین حالش چطوره

اگه دوساعت گذشته بنظرم میتونی غذا بدی.

دارو هم که دکتر  داده بده 

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

پس خوراکی چی به بچت میدی بخوره

میوه

انجیر خشک

کشمش

مغزیجات

لواشک

الو خشک

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

پس خوراکی چی به بچت میدی بخوره

خیلی کمممم ابنبات چوبی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ندارم اینی که گفتی باید از عطاری بگیرمشما اینو دادید خوب شد دکتر نبردید

بله عزیزم

من به خیلی دوستانم گفتم 

پشت گوش مینداختن

اما یک بار که انجام دادن دعام کردن

بارهنگ رو با یه لیوان نعنا و نصف لیوان گلاب بذار حدود یک ربع ریز ریز قل بزنه

بعد از صافی رد کن با عسل شیرین کن

عسل نمی خوره با نبات

بعد کم کم بهش بده

من به دخترم که دوست ندارم با قطره چکان یا قاشق میدم

ولی پسرم سر می‌کشه

ماه پیش مشهد بودیم پسرم کل هتل رو استفراغ کرد تو تاپیک هام هست

شدید هم تب داشت وحشتنااااک بد تب هست

یه روز و نصف نشد خوب شد هم اسهال بند اومد هم استفراغ 

هرچه زودتر بدی بهتره

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خوراکی مغازه منظورم بود یعنی ستنی هم نمیخری براش😐

نه نمیخرم فقط گاعی ابنبات چوبی یا ادامس

تابستون بستنی همین