2777
2789
عنوان

چرا هیچ مردی عاشق من نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست
مردی که من می‌خوام اصلا وجود نداره

واقعا درست میگی هیچ کس حاضر نمیشه اینهمه خدمات بده و در عوض از شما چیزی نگیره

رابطه بده و بستونه 

رابطه الاکلنگیه یعنی دو طرف باید این جور باشن ولی شما انتظارات خاصی داری که واقعا یه مرد کم پیش میاد از پسش بربیاد 

البته که روشهایی هم وجود داره که بتونی مرد رو به این سمت سوق بدی ولی اولش خودت باید مهارتش رو یاد بگیری و تغییر کنی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست میگی هیچ کس حاضر نمیشه اینهمه خدمات بده و در عوض از شما چیزی نگیرهرابطه بده و بستونه رابط ...

نگاه معامله ای داشتن به رابطه در صورت فقدان عشق به وجود میاد 

اگه فردی عاشق من شه و من رو درک کنه 

مطمئنا من هم مواردی برای ارائه دارم 

هرکسی در رابطه آورده ای داره 

اینهمه زن زشت شوهراشون عین نوکر د خدمتشون بلدن ساده نیستن اعتماد به سقف دارن

اونایی مردایی که شما میگی بعید میدونم  عاشق زنشون باشه فقط در حد همون نوکرن از زنشون حساب میبرن و میترسن

کاربر آقا
این طرز فکر غلطه اتفاقا ذهن مرده ساده است وقتی ساده برخورد میکنی جذبت میشنولی مرزی بین سادگی و حماقت ...

مردا ساده نیستن تو جامعه ان گرگن خودتو گول نزن زنای دیگه ام فریب نده 

آدم فقط خودش میتونه خودش رو کشف کنه و خوب بشناسه اونم حالا نه صددرصد همچین انتظاری از مردا نداشته باش اکثرا خیلی سطحی تر از این حرفان بیان بشینن درونیات یه زن رو کشف کنن 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خب چطورعاشقتون کتیم؟

هبچ کاری نیاز نیست بکنی جز این که خودت باشی همون طور که هستی عشق در لحظه اتفاق می افته توی یه نگاه و اگه واقعا عشق باشه روز به روز بیشتر و عمیق تر میشه ،وابسته کردن چیزیه که باید براش تلاش کنی باید خودتو خوب نشون بدی ظاهرتو حفظ کنی و نقش بازی کنی و نقاب بزنی تا کسیو وابسته کنی ولی عشق یعنی همون طور که هستی دوست داره با همه نقص ها و اشتباهات نیاز نیست نقش بازی کنی

کاربر آقا