2777
2789
عنوان

چطوری پولدار شدن همه

166 بازدید | 24 پست

توی کلاس دانشگاه کارگاهایی که میریم اکثر خب گوشی بچه ها رو میبینم ما کلاسمون همه اکثرن دخترن ۱۷ نفری هستیم ۲ تا پسر هست کلا اکثر بچه ها یعنی بگم از این ۱۷ نفر ۱۴ نفرش گوشی آیفون داره حالا مدلای مختلف از دو دوربین تا پرو مکس امروز دیدم سه تا از دخترا ۱۷ پرومکس خریدن همه بچها بهشون نگا میکردن و چند نفر بهشون گفتن بابا پولدارا چه سریع خریدین رفتم کافه کنار دانشگاه دیدم همه باز آیفون دستشونه اکثرن هم مدل جدید بیاد می‌خرن توی پاساژ رفتم دختره تو لوازم آرایشی کار می‌کرد آیفون ۱۷پرومکس نارنجی دستش بود قیمت گرفتم الان آیفون ۱۷ پرومکس ۳۰۰ میلیونه کاری به اونایی که درامد بالا دارن پولدارن ندارم تعجبم از اینه قشر متوسط حتی رو به پایین چطوری آیفون ۲۰۰ ۳۰۰ میلیونی دستشه جدی خیلی خوبه که میتونن بخرن واقعا میخوام یاد بگیرم چیکار میکنن آخه همون قسطی هم بخای بخری باید ماهی ۶۰ تومن ۳۰ تومن قسط بدی خواه ناخواه آدم تو اجتماع میره تو جمعی هستی میبینی تو شیراز تو تمام کافه ها پاساژا تو خیابون همه دستشون آیفون همه هم هرسال عوض میکنن  میدونم فیکش هم هست ولی خب خیلی درصد کمی فیک می‌خرن رمزتون بگید اگه جز آدمای با درآمد معمولی هستین و چطوری گوشیتون هر سال آخرین مدله آیفونه البته نوش جونتون نمیگم چرا میخرید فقط میخام یاد بگیرم که منم بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم سطح در آمدم چقدره اما خیلی خیلی بیشتر از اونیکه فکر کنی

اما اصلا تو قید گوشی و این چیزا نیستم صفحه گوشیم ترکیده😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

اینا فقط برا اداعه. بخدا. نمی دونم چرا مردم ما انقدر همش از گرونی می نالن و می گن نداریم و بی پولیم و بدبختیم ولی اکثرشون ایفون دارن یا دنبال ایفونن!!!!!!! یا واقعا پولدارن یا ندارن اما از همه چی میزنن تا فقط برا پولدار نسون دادن خودشون یا اینکه چشم بقیه رو در بیارن میرن ایفون میخرن... بدبختانه از این خز و خیلا تو فامیلای ماهم زیادن

من یکسری خرید اینترنتی داشتم، حتی تماس گرفتم که مراقب سفارشم باشین. وقتی بدستم رسید دیدم کلا داغونه. 

بهشون که گفتم اصلا جوابم رو ندادن! 

خیلی از مردم تو جامعه دزدی پنهان دارن، دستشون تو جیب بقیس. وگرنه هیچ دلیلی نداره تو یه شرایط اقتصادی مشخص خیلیا درامد بالا و زندگی لوکس داشته باشن. 

آخه فیک مشخصه از مدل زنگ خوردنش صفحه گوشی کلا فیک آیفون الان تو بازر نیست خودش جدید اومده اکثرن هم ا ...

من دیدم نون خوردن نداشتن ولی به ظاهرشون میرسیدن

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
من یکسری خرید اینترنتی داشتم، حتی تماس گرفتم که مراقب سفارشم باشین. وقتی بدستم رسید دیدم کلا داغونه. ...

آره خب یسریا از اول کارشون بلد بودن پولدار شدن الان هم با تورم جلو میرن و پولدار تر میشن اونای تاجرن یا تولیدی دارن یا کارشون با دلاره همیشه جلو هستن من قسر متوسط یا رو به پایین رو میگم قشر پولدار که تکلیفش مشخصه اون نخره کی بخره