2777
2789
عنوان

چطوری پولدار شدن همه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا سوال منم هستشهر ما پر شده از شاسی بلند درصورتی که ما درآمدمون بد نیس ولی هنوز ی ماشین نداریم

ماشین خریدن راحتره بنظرم چون انواع مختلفش مخصوصا شاسی بلند چینی قسط میبندن بستگی به شرایطت مثلا ۶۰۰ پیش ماهی ۱۰ تومن قسط ولی آیفون حداقل باید ماهی ۳۰ تا ۶۰ تومن قسط بدی و بنظرم به اندازه ماشین واجب نیس 

خرد خرد طلا میخرن وقتی جمع شد تبدیل به گوشی میکنن و درآمد از بورس و درآمد دلاری و...

آره اونایی که درامد دلاری و بالا دارن حرفم نیس قشر متوسط کارمند منظورمه چطوری هم خرد خرد طلا بخری هم به خودت برسی هم لباس خوب بپوشی هم گوشی بخری واقعا خرجا خیلی بالاس چطوری همه کار انجام بدی

خوب اونا هم منبع درآمد دیگه دارن

میدونم ولی خب چطوری به همچی میرسن الان آیفون باید ماهی ۳۰ تا ۶۰ تومن قسط بدی یه کارمند ساده یه فروشنده چطوری میتونه با حقوقش همه کارارو هندل کنه 

اخه همون چکی و قسطی خریدن هم خیلیه البته شاید برای من آخه باید ماهی ۳۰ تا ۶۰ میلیون قسط بدی

عزیزم اینا با فکر اقتصادی داغونشونه که به هیچی نمیرسن پیگیرشون نشو 

آدم عاقل و دارای هوش اقتصادی رو حساب کتاب کار میکنه نه اینکه خانوادش یا خودش با حقوق بخور و نمیر  ومستاجر باشن و هیچ طلایی نداشته باشه بره گوشی آیفون بخره که سال بعدش جدیدتری میاد و بعد چند سال باید بندازه سطل آشغال