2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 351 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزیزم ❤️ به خدا خیلی وقتها یادت میوفتادم ولی از اونجا که من حافظه ام و به آسانی دقت نمیکنم این ...

عزیزمی گلم 🫂💋♥️🩷🩷🩷🩷🩷😘😘😘😘😘😘😘 ناراحت شدم اونجوری گفیتی خودت ناراحت نکن عزیز دلم ولی دعام کنید لطفااااا

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

من اگه حتی مجرد هم بودم با مرد غریبه نمی‌رفتم 

دوست خانوادگی تونه یا هر چیزی به هرحال غریبه است و اشتباه کردی به شوهرت نگفتی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خب یه دوست بود مثل برادر والا به خدا همسرم اینقدر ناراحت نشد که سایت ناراحت شد 😅

اونم ناراحت شده ریخته تو خودش این کارت اصلا درست نبود 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یعنی شما با اسنپ جایی نمیرید؟؟؟فرقش چیه دقیقا؟؟؟

اسنپ با دوست برادرم یک دنیا فرق داره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم