2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4270 بازدید | 351 پست
بنظر من واقعا حرفهای شما درسته

لطف داری شما

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
والا میگفتم داروخونه خب سر کوچه بود می‌گفت اونجا می‌ایستم برو خرید کن برگرد دیگهمن حس میکنم از رو مح ...

خب بله محبتش برادرانه بوده ولی من خواسته ی همسرم وناراحتیش رو ترجیح میدم همیشه،سفت وسخت میگم نه نمی‌خواد بیای واسم پیش اومده گفتم که 

توام از این به بعد اخلاق همسرت فهمیدی اینجوری رفتار کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه من بچمو اجبار کردم اونجا بمونه؟؟؟؟اجباری در کار نیست اصلااا اتفاقا من شدید اصرار داشتم اون ...

امیدوارم موفق باشه و این دوری از مادر و پدر مشکلی براش پیش نیاره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
امیدوارم موفق باشه و این دوری از مادر و پدر مشکلی براش پیش نیاره

نه عزیزم چرا باید براش مشکل ایجاد کنه؟؟؟

واقعا نمی‌فهمم آخه 

اگه بر اساس اجبار ما بود بله قطعا مشکل ساز میشد ولی وقتی خودش اینطور دوست داشته و از شرایطش هم راضیه کاملا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد 

در ضمن خود من چند بار بهش گفتم اگه دوست داری برگرد مدرسه خودت و خونه خودمون باشه گفته نه من دوست دارم اون مدرسه رو تجربه کنم 

نه عزیزم چرا باید براش مشکل ایجاد کنه؟؟؟واقعا نمی‌فهمم آخه اگه بر اساس اجبار ما بود بله قطعا مشکل سا ...

گلم واقعا شما سر من اونجوری ناراحت شدی ببخشید عزیز دلم 🥺

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

واقعا برام عجیبه چطور یه آدم اینجوری مظلوم میشه همچین چیزی تو من قفله

یکم نصیحتم کن گلم هر زمان تونستی 🙏😓

خوبه شوهرت نمیگه با گوشی چیکار میگنی بیا بخاب آخه ما پسرم خونه نباشه شوهرم میچسبه به منول کن نیست🤣

قشنگمممم مرسی که به  یادمی عین خواهرت نگرانمی